Play ponuda
Play ponuda
PIRELLIJEV KALENDAR 2010.

Razgolićeni top modeli

Pirelli je predstavio svoj kultni kalendar za iduću godinu. Ove godine proizvođač automobilskih guma razgolitio je neke od najvećih svjetskih top modela.

Image

Pirelli Pirelli

P.P./ 20.11.2009. u 14:15
Play ponuda

U Londonu je u četvrtak navečer predstavljen kultni Pirellijev kalendar za 2010. godinu. Poznati proizvođač guma Pirelli svoj kalendar  prvi puta je objavio 1964. godine, a ove godine čast da snimi kalendar pripala je modnom fotografu Terryju Richardsonu.

Među top modelima koje su se pristale razgoliti za kalendar ovaj puta su se našle Miranda Kerr, Lily Cole, Daisy Lowe, Rosie Huntinton-Whitely, Georgina Stojilković i druge.

Snimanje se tjedan dana odvijalo u Brazilu, a djevojke su fotografirane u klasičnim, seksi pozama karakterističnim za Pirellijev kalendar.
Razlika između prijašnjih i ovog kalendara je u tome što je otkačeni fotograf Richardson inzistirao na retro izgledu, te u finalnoj obradi nije koristio photoshop.

Richardson kaže kako je želio vratiti "prirodnu i autentičnu atmosferu iz 60-ih i 70-ih godina kada je prirodnost nadjačavala tehniku".

Pirellijev kalendar tiskan je u samo pet tisuća primjeraka i nije dostupan u slobodnoj prodaji, već se  šalje kao dar prijateljima i suradnicima Pirellija.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Play ponuda

Više s weba