Play ponuda
Play ponuda
pukla ljubav

Razvela se Tina Šegetin nakon samo godinu i pol dana: 'Nismo se rastali u neprijateljskim odnosima'

Ekspresno se vjenčali pa ekspresno rastali. Čini se kako je ovaj par prebrzo odlučio izreći sudbonosno 'da'

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 2.8.2019. u 11:41
Play ponuda

Nekadašnja stanarka Big Brother kuće, Riječanka Tina Šegetin, razvela se nakon samo godinu i pol. Ljubav s crnogorskim nogometašem Racom Jovanovićem ekspresno je završila, baš kako je i započela. 

Iako se već šuškalo o njihovom razvodu nakon što je Tina izbrisala sve zajedničke fotke s Instagram profila, sad je i službeno potvrdila. 

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram) 

"Već tri mjeseca ne živimo zajedno. U to vrijeme smo predali papire za razvod braka. Nismo se rastali u neprijateljskim odnosima. Jednostavno, bilo je riječ o neslaganju karaktera i temperamenta, a i dolazimo iz dvije različite sredine", rekla je Tina za 24 sata i dodala kako je isprva ona bila ta koja je inicirala rastavu s kojom se ubrzo složio i suprug. 

"Kad nešto ne ide, bolje je prekinuti. Lijepo je da smo se rastali na civilizirani način, bez nekih tenzija. Možda smo i prebrzo uletjeli u taj brak. Ostali smo u normalnim odnosima, bitno mi je da s nekim mogu popiti kavu kad se sretnemo na ulici nakon prekida", nastavila je. 

"Sada sam u Beogradu gdje živim s Barbarom i mamom Jasenkom. Nedavno sam bila sa sestrom i prijateljicom na ljetovanju u Crnoj Gori gdje smo odmarale mozak", zaključila je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVA PJESMA

Lille ponovno pokazala previše, a za to ima dobar povod! Obožavatelji u transu: 'Moje srce je tvoje'

Play ponuda

Više s weba