Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nema para, nema seksa

Recesija uništava seksualni život zaljubljenih?

Ekonomska kriza nije ostavila samo dubok trag u našim novčanicima, nego i u intimnom odnosima. Ako je vjerovati stručnjacima, čak ni najaromatičniji dan u godini, Valentinovo, ne može se boriti sa stresom i umorom, koje uzrokuju financijski problemi.

Image
Foto: PHOTOS.COM
S.K./ 12.2.2012. u 16:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prema istraživanju magazina Good Housekeeping više od četvrtine ispitanika je priznalo kako danas rjeđe vodi ljubav sa svojim partnerima nego prije godinu dana.

Razlog toga je, vjerovali ili ne, globalna recesija u kojoj se svijet nalazi posljednjih nekoliko godina.

Dok žene za nedostatak seksa u vezi krive umor, muškarci imaju sve slabiji libido zbog briga vezanih uz posao, privređivanje i prehranjivanje obitelji.

Iako je čak 91 posto muškaraca te 92 posto žena istaknulo kako i dalje osjećaju privlačnost prema svojim partnerima, brige oko financija su smanjile želju za seksom kod oba spola.

Istraživanje je provedeno na 1.000 ispitanika i ispitanica, a istraživači upozoravaju kako su primijetili tokom analize kako se tijela pod stresom teško mogu opustiti i prepustiti strastima.

"Stres negativno utječe na libido. S druge strane, tu su i vanjski faktori i umor, koji mnogo češće utječu na žene", pojasnila je savjetnica za muško-ženske odnose Paula Hall.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAJEDNO POZIRALI

Bivša porno glumica Alexa Wild podržala Cetinskog na Festivau slobode: 'Želim živjeti slobodno'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba