Ostalo

Znamo i ime: Pamela Ramljak ekskluzivno otkrila hoće li dobiti sina ili kćer!

Bivša pjevačica Feminnema nedavno se na društvenim mrežama pohvalila kako čeka drugo dijete ,no samo je našem Exkluzivu otkrila hoće li maleni Antun dobiti sestru ili brata

Ana Miščević - Tabloid.hr
07.03.2020 18:25

U obitelji pjevačice Pamele Ramljak sreći nema kraja. Da je trudnaviše nije tajna, no Pamela nam je otkrila i spol drugog djeteta kojeg suprug Mladen i ona očekuju početkom kolovoza.


"Doktorica kaže da je curica što je mome mužu jako drago. Ja sam većprije govorila da mi je svejedno, bilo mi je bitno samo da Antun ima društvo. Samo, evo,neka je živo i zdravo i to je to", rekla je Pamela za Exkluziv .

Njezin suprug Mladen Salajster nije mogao skriti uzbuđenje kada je doktorica otkrila sretne vijesti. "Kad je doktorica rekla da je djevojčica on se primio i rekao 'Be still my heart' i počeli smo se svi smijatiu ordinaciji. Doktorica ga je upitala'Jeste dobro,niste zadovoljni?', a on odgovorio 'Ne, ne,dapače, htio sam curicu'. Bilo je to jako slatko", otkrila je.

Trogodišnji Antun veseli se sestrici kojoj su roditelji već smislili i ime. Barem djelomično. "Znam da će jedno ime biti Marija , krsno. Njemu se sviđa i ime Magdalena, meni je to predugo. Meni se sviđa Sara, ali vidjet ćemo još. Jedno će definitivno biti Marija", kaže Pamela.

Ova je trudnoća, kaže Pamela,pravo čudo. Četrdesetogodišnja pjevačica nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi zbog čega je jednom izgubila bebu . Otkrivši uzrok pobačaja, Pamela je i u prvoj trudnoći s malenim Antunom samoj sebi davala injekcije kako bi trudnoću dovela do kraja. Sve to radi i danas.

Te su injekcije i podsjetnik na možda najbolniji trenutak u njezinu životu -kada je izgubila bebu ne znajući za problem koji uzrokuje pobačaj kod brojnih žena. Injekcije su joj spasile prvu trudnoću, a sretna je da je njezina priča spasila i neke druge žene od pobačaja.

Pamela je sreću pronašla upoznavši supruga uz kojeg je ostvarila gotovo nemoguću želju, a to je da čekaju drugo dijete.