Ostalo

Povratak u devedesete: Naš glumac raspametio obožavatelje fotografijom nastalom prije 30 godina

Uz bijelu kacigu koju je uskladio s Vespom, dodao je i sunčane naočale, a cijeli stajling je "okrunio" bradicom koja nikome nije promakla

L.K.
09.02.2022 22:00

Glumac i voditelj Rene Bitorajac je na svom službenom Facebook profilu objavio fotografiju iz sredine devedesetih godina na kojoj ne liči na sebe. Bilo je to prije gotovo 30 godina pa je mnogima bilo nevjerojatno da se Bitorajac toliko promijenio.

Na objavljenojfotografiji, Bitorajac vozi bijelu Vespu na koju je sjeo u hlačama od eko kože i sacrno-zelenomsportskomjaknom. Uz bijelu kacigu koju je uskladio s Vespom, dodao je i sunčane naočale, a cijeli stajling je "okrunio" bradicom koja nikome nije promakla.

"Preteča bajkera. Vespa PX 250, Camel sic, skaj hlače, Vroom Diesel jakna, đozle sa štanda i idemo... 1995/96", napisao je Rene Bitorajac u opisufotografijena svom Facebook profilu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.
Pročitajte još
Rene Bitorajac pozirao u 'najprostijim' hlačama za teretanu ikad viđenim

Ovom humorističnom i retro objavom nasmijao je pratitelje i prikupio više od tri tisuće lajkova. "Agle trojku iza. Nova. Taze!", napisao mu jeJuraj Šebalj. "To su bila vremena...i tankala se litra za 4 kn", "Bradica je top", "Legenda bio i ostao", "Faca. Vjetar u kosi i gas... ajmo" i "Predobro doba", samo su neki od komentara kojim obožavatelji obasipaju glumca.

Podsjećamo kako je 49-godišnji Bitorajac nedavno, takođerna svom Facebook profilu podijelio i fotografiju svojestaređačke iskaznice ZET-a koja je tiskana još 1989. godine.

"Zašto da se smijem sam, kad mogu s vama. Slušam komentare. Treći srednje, zetova godišnja iskaznica iz prošlog stoljeća. Mislim da sam se tu taman ošišao. Strašno. I morao sam na fotkanju gledati negdje sa strane", našalio se glumac prije dva tjedna.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.