Play ponuda
Play ponuda
razgovarali smo s jodi ellen malpas

Renesansa erotske književnosti opasno je zahvatila i Lijepu Našu!

Žena iz naše priče nije tako dugo na svjetskoj sceni. Iako su joj tek 34 godine, ona rastura. Nakon svjetskog uspjeha njezine erotske trilogije 'Moj muškarac', spisateljica Jodi Ellen Malpas u Zagrebu je promovirala prvi nastavak nove trilogije 'Jedna noć'. Gomila obožavateljica koje su je dočekale, potvrđuje jednu činjenicu - renesansa erotske književnosti opasno je zahvatila i Lijepu Našu

RTL/ 27.4.2015. u 19:00
Play ponuda

Plod njezine mašte, playboy Jessie Ward, zaveo je više od 500 tisuća žena diljem svijeta. Taj isti lik jednim dijelom kumovao je i raspadu njezina desetogodišnjeg braka. Ona je Jodi Ellen Malpas, atraktivna Britanka koja svojim bestselerima samo nastavlja renesansu erotske književnosti.

"Godinama su žene skrivale što čitaju, nisu željele govoriti o tome. Sada su sigurne u sebe pa tako vidite žene koje čekajući vlak ponosno drže knjigu i ne skrivaju korice", rekla je spisateljica Jodi Ellen Malpas.

Da seks više nije tabu tema, dokazuje i nevjerojatna euforija pripadnica ljepšeg spola koje su na zagrebačkoj promociji satima čekale autogram svoje nove muze!

Nevjerojatne misli padaju napamet ženama s kuhačom u ruci, a uglavnom se svode na potragu za Gospodinom Savršenim.

"Moj idealan je kući i ovog trenutka me čeka vjerno!" priznala je glumica Nada Abrus.

I baš takvog traže gotovo sve! Onog koji nerealna očekivanja pretvara u stvarnost. tj. onog od kojeg vam se ledi krvi u žilama, a jedan pogled na njega - već je dovoljna nevolja. Zvao se on Jessie Ward, Christian Grey ili Pero Perić - posve je nebitno.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba