Ostalo

Idila Dinamovca i samozatajne manekenke! Duje Čop pokazao koliko voli suprugu Anu

Nogometaš se nedavno vratio u Dinamo, a nakon jedne odgode, u lipnju se i vjenčao. Sa dugogodišnjom partnericom Anom jednu je svadbu već odgodio

RTL.hr
30.11.2021 18:30

Nogometaš Duje Čop sa suprugom Anom Kurobasom privatni život čuva od pozornosti javnosti. Čini to otkako su prohodali prije sedam godina, a nastavlja tako činiti i otkako su odnedavno ušli u brak. Rijetke objave na društvenim mrežama ipak daju uvid obožavateljima ovog para o njihovoj lijepoj ljubavnoj priči. Da se vole kao prvog dana pokazali su novom objavom, a koja pokazuje kako se grle i ljube tijekom romantične šetnje Gornjim gradom.

Ana Kurobasa i Duje Čop zaručili su se, inače, 2019. godine, a te vijesti objavila je manekenka na društvenim mrežama otkrivši da ju je Duje zaručio na sam Božić. Tada su živjeli u Belgiji, gdje je Duje tada igrao. Prije negoli su se vratili u Zagreb, Ana i Duje živjeli su i u Italiji te Španjolskoj.

Nakon što su se nedavno vratili u Hrvatsku, odlučili su se i vjenčati, i to nakon što su svadbu zbog koronavirusa jednom i odgodili. Naime, njihov prvotni plan bio je vjenčati se u svibnju 2020. godine, no na kraju su zbog pandemije odgodili plan i promijenili datum te su se vjenčali u lipnju ove godine. Slavili su na zagrebačkim golf terenima, a da su se vjenčali postalo je javno poznato nakon što je dio kadrova sa svečane svadbe objavila mlada influencerica Ema Luketin.