Ostalo

Riječi domaćeg glumca s kojim mnogi suosjećaju: 'Svatko reagira na tragediju na svoj način. Nemojte se...

Hrvati su još jednom pokazali svoje veliko srce i krenuli s donacijama i pomoći - skuplja se hrana, potrepštine, pronalaze smještaji za one koji su u nekoliko sekundi užasa izgubili sve.

Tabloid.hr
30.12.2020 14:30

Mnoge su se domaće javne ličnost oglasile na društvenim mrežama nakon stravičnog potresa koji je pogodio Petrinju i okolna mjesta. Hrvati su još jednom pokazali svoje veliko srce i krenuli s donacijama i pomoći - skuplja se hrana, potrepštine, pronalaze smještaji za one koji su u nekoliko sekundi užasa izgubili sve.

Na svom se Instagramu oglasio i domaći glumac Slavko Sobin koji je napisao nešto s čime se mnogi Hrvati u ovom trenutku mogu povezati.

"Ako vam se danas čini da imate manje empatije od ostalih, ako ste jučer proveli dan na kauču smirujući sebe, ako niste odmah pohrlili sudjelovati u pomoći - i to je ok.

Pomoć će još dugo biti potrebna. Svatko reagira na tragediju na svoj način. Nemojte se kažnjavati ako vam se čini da ljudi reagiraju brže i srčanije od vas. Iz dana u dan pratite načine na koje se može pomoći i djelujte u trenu kad možete. Nitko se ovdje ne natječe i tko ima srca, pronaći će svoj način u svoje vrijeme", podijelio je na Storyju sa svojim pratiteljima.

Slavko Sobin

(FOTO: Instagram)

Više o tome kako možete pomoći ljudima pogođenim potresom pročitajte OVDJE !