Play ponuda
Play ponuda
VELIKA NEDJELJNA FEŠTA

Riječki karneval: Uvertira prošla besprijekorno

Vikend je u kojem je maškarano ludilo u Hrvastkoj na vrhuncu! Najveselije bilo je na riječkom Korzu - kojim su zavladale male maškare.

Image
Foto: RTL
RTL/ 9.2.2013. u 18:46
Play ponuda

Šareno Korzo okupirale su male maškare. Mašta ni ovog puta nije zakazala pa je Rijeka skakala u raznim ritmovima. Gradska je ura dobila novu kulisu. Likove iz raznih priča.

Mnogobrojne papige doletjele su preko oceana da bi uljepšale grad, pridružili su im se i štrumpfovi, u kolu su plesale vještice, a ovce su mirno čekale u redu. Riječko su Korzo okupirala i čudnovata bića iz svemira.

Nešto više posla imale su pčelice koje su se u velikom broju sjatile u centar grada. Riječani su ih objeručke prihvatili.

Aktualnu situaciju za svoju su masku iskoristili i učenici osnovne škole Srdoči koji su mjesesecima čekali povratak u svoje klupe. Za to su pronašli i krivca.

"On je fenix, on je odgovoran za sve loše i zlo i njega spaljujemo", rekli su nam učenici.

Još uvijek je živ bivši gradonačelnik Rijeke koji je u liku Obeliksa sve nadzirao. Pred njim su pozirale cipele, plesali vanzemaljci, skakutali neodoljivi pilići. Uvertira za nedjeljnu jubilarnu veliku povorku prošla je besprijekorno. Pripreme za prihvat 10.000 novih maškara već su počele.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VIDEOINTERVJU ZA RTL.HR

Pijanistica i bodybuilderica Klara o vezi s boksačem Alen Babićom: 'Napravio mi je bajku od života, vjenčanje neće biti obično'

Play ponuda

Više s weba