Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
HULJIĆ GRAŠO 'FAMILY'

Rijetko ih viđamo skupa: Hana i Grašo otkrili koliko brinu o zdravlju i zašto je ona posljednjih mjeseci 'osjetljivija'

Kompletna obitelj Huljić došla je podržati otvaranje nove poliklinike u Splitu te su govorili o tome kako brinu o svom zdravlju

Image
RTL.hr/ 7.6.2022. u 14:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U Splitu je otvorena Poliklinika Priska Med, a tijekom dana došlo ih je podržati više od 250 uzvanika koji su imali priliku zaviriti u potpuno opremljenu kiruršku salu, jednu od većih u Hrvatskoj, kao i salu za endoskopske operacije te salu za manje zahvate. Među njima su bili brojni medicinski stručnjaci, poduzetnici i prijatelji poliklinike, poput obitelji Huljić, Doris Dragović sa suprugom Mariom Budimirom i Petra Graše.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ac5dd7cc-e654-11ec-afa1-f6125746c7d3/original

Izvor: Stipe Ninčević

"Sve pratim i sve me interesira, pogotovo medicina. Da nisam kompozitor bio bih doktor, i to doktor House. Inače sam opterećen medicinom jer mi je mama bila zdravstveni radnik, a i hipohondar sam tako da sve jako pratim", rekao je Huljić koji, kako je dodao kako jako brine za zdravlje i pokušava svakodnevno trenirati.

Kad je riječ o brizi za zdravlje njegova kći Hana Huljić Grašo kaže kako prakticira duge šetnje u prirodi, pazi na pravilnu prehranu, tablete uzima samo kad baš mora i da je općenito umjerena po tom pitanju, ali sada je situacija ipak malo drugačija: "Trenutno malo previše guglam oko svega - što bi ovo moglo biti, što bi ono moglo biti. Sad možda malo pretjerujem, ali inače sam umjerena po tom pitanju".

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ac5a7cee-e654-11ec-a7d7-76f834fe7ab7/original

Izvor: Stipe Ninčević

Na otvorenje je stigla sa suprugom Petrom Grašom koji je rekao kako o zdravlju brine kada i koliko stigne. "To vam je sve, što bi rekli ljudi u Dalmaciji, na refule. Ja sam jako često na putu i ne mogu reći da se brinem o zdravlju svakodnevno i da sam nešto preveliki hipohondar".

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ac50a098-e654-11ec-84fe-76f834fe7ab7/original

Izvor: Stipe Ninčević

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJEPOTICA

Ovo lice ste sigurno već vidjeli! Elena Dizdar naša je najzaposlenija manekenka, angažirala ju je i Izabel Kovačić

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba