Ostalo

Stigla prinova: Leona Paraminski rodila djevojčicu u 43. godini

Glumica mjesecima unazad nestrpljivo čeka dolazak bebe na svijet, a baš kako je i govorila, djevojčica je rođena u bolnici Santa Barbara Cottage

RTL.hr
09.09.2021 16:49

Jedna od najpopularnijih domaćih glumica, talentirana Leona Paraminski rodila je djevojčicu, piše Glorija. Ponosna majka na svijet je curicu donijela u subotu iako je, prema pisanju spomenutog magazina, termin poroda bio predviđenza 22. kolovoza.

Leona Paraminski

"Beba nam je stigla u subotu, izašli smo iz bolnice'', kratko je prokomentirala Leona koja mjesecima unazad nestrpljivo čeka dolazak bebe na svijet. Baš kako je i govorila, djevojčica je rođenau bolnici Santa Barbara Cottage.

Inače,Leonaje sa svojim suprugom Tinom Komljenovićem nedavnoproslavila devetugodišnjicubraka. "Da smo uvijek veseli, opušteni i sretni!", napisala je tadau objavi i dodala hashtagove "13 godina zajedno" i "šest mjeseci trudna".

Pročitajte još
Mjesec dana do poroda: Leona Paraminski objavila fotku s još većim trbuščićem

Podsjetimo, supružnici Komljenović trudnoću nisu mogli ostvariti prirodnim putem pa je Leona doputovala u Hrvatsku te se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji. Par se vjenčao 2012. godine u tajnosti na Karibima, a već dugi niz godina žive u Kaliforniji.