Ostalo

Rozga demantirala prekid veze s Hauserom i otkrila: 'Novi album predstavit će sasvim drukčiju Jelenu'

Jelena Rozga i dalje uživa u ljubavi sa Stjepanom Hauserom. On je razlog njezina osmijeha i sreće, kojom jednostavno zrači.

Maja Oštro
11.11.2016 18:22

S osmijehom na licu, izvrsno raspoložena, razigrana poput djevojčice - i ono najvažnije, aposlutno presretna! Na navodna šuškanja kako ona i njezin dragi Stjepan Hause r nisu više u ljubavi, Jelena Rozga , tvrdi, ni ne obraća pozornost.

"Sve je savršeno. Stjepan je u Puli, ja sam jutros došla samo zbog snimanja u Zagreb i sutra većidem natrag u Pulu", rekla nam je Jelena.

Eto, i službeno je -i dalje im cvjetaju ljubavne ružice.A dok Stjepan vjerno čeka svoju Jelu u Puli, ona se primila modnog posla.Na naslovnici novog broj Cosmopolitana šepurit će se baš Jele.

"Ovdje je moja stara ekipa, moji dragi ljudi, bilo nam je bašlijepo", kaže Splićanka.

"U zadnje vrijeme preferira crveni ruži danas sam bašužasno sretna što smo je promijenili u vamp, seksi otkačeniju, glam rock", rekla je vizažistica Simona Antonović.

"Malo smo napravili neku promjenu, obzirom da je to blagdansko vrijeme, promjene su dobrodošle", otkrio je frizer Zvonimir Franić.

A baš to nadolazeće blagdansko vrijeme Jeleni je najmilije.Iako će Novu godinu provesti radno, pjevajući na Rabu, božićne blagdane dočekat će, a gdje drugdje nego u Stjepanovu zagrljaju.

"Jošne znam gdje ću biti, ali ne znam, meni je to najdraže vrijeme, a sad gdje ćemo biti ove godine, ustvari mi je svejedno", kaže Rozga.

A kad ne ljubuje, Rozga marljivo radi na novom albumu.Tvrdi - priprema se nešto jako veliko, i jedna posve drukčija Jelena!

"U velikom smo poslu, konačno završavamo treći solistički album, tako da smou velikoj žurbi. Imam jošdvije pjesme za snimiti i mislim da će za manje od nekih mjesec dana izaćialbum, jedva čekam."

Jedva čekaju i njezini obožavatelji.Tko zna kakvo im je glazbeno božićno iznenađenje pripremila.