Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
poslovni potez

RTL EXKLUZIV OTKRIVA! Goran Ivanišević sa Nives i sinom napustio centar Zagreba, stan prodao Milanu Popoviću!...

Poduzetnik kojeg mnogi nazivaju "srpski kralj bakra" posljednjih godina u Hrvatskoj je uglavnom investirao u nekretnine

RTL Exkluziv/ 2.4.2022. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da nikada nije kasno dokazuje bivši tenisač Goran Ivanišević koji se u kasnim četrdesetima ponovno oženio i dobio treće dijete! A sada je došao red i na novu nekretninu. Ekskluzivno donosimo detalje prodaje Goranova zagrebačkog stana koji je otišao u ruke srpskog poduzetnika.

Goran Ivanišević više ne živi u srcu Zagreba. Bivši tenisač, kako ekskluzivno doznajemo, prodao je luksuzan stan u kojem je posljednjih godina živio sa suprugom Nives i sinom Oliverom i u potrazi je za novom nekretninom. 

Da su ovi golupčići zaljubljeni do ušiju pokazuju na svakom događanju, ali i fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama. Tako su obožavateljima dali uvid u njihov luksuzni trosoban stan veličine 123 kvadrata na petom katu Ban centra kojem je pripadao i osam kvadrata velikog balkona, kao i dva parkirna mjesta u garaži.

No novi podaci iz katastra pokazuju kako je Goran stan prodao, a novi vlasnik upisan u zemljišne knjige je tvrtka Celanova čiji je osnivač i direktor Milan Popović. Ovaj poduzetnik i kako ga mnogi nazivaju "srpski kralj bakra" posljednjih godina u Hrvatskoj je uglavnom investirao u nekretnine.

Image
Uz brojne druge

Poznati na koncertu Petra Graše: Nives i Goran Ivanišević tulumarili kao na početku svoje veze

Image
Uz brojne druge

Poznati na koncertu Petra Graše: Nives i Goran Ivanišević tulumarili kao na početku svoje veze

Popis je sve duži, a nekretnine za koje je poznato da su u njegovom vlasništvu su farma u Vrbovcu te stara vila koju je srušio i pretvorio u dom na Horvatovcu gdje se nalazi i sjedište tvrtke. Također, Popovićeva tvrtka kupila je vilu na Hvaru od bivše klizačice Idore Hegel.

Početkom godine, odlučio je investirati u dvije parcele na Radničkoj cesti, te otkrio da na njima planira izgraditi novi zagrebački kvart i logistički centar. Sada se tom popisu očito dodao i Ivaniševićev stan u samom centru Zagreba. Kod kralja bakra očito vrijedi ona, od viška glava ne boli.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba