Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
bonus koncert

RTL Music je suorganizator sjajnog OFF ciklusa Zagrebačke filharmonije

Zagrebačka filharmonija već godinama ima tri ciklusa pretplate Crveni, Plavi i Off i dok su prve dvije pretplate rezervirane za klasičan repertoar, OFF već godinama nudi pomalo drugačiji zvuk i pristup filharmonije u Lisinskom

Image
Foto: Promo
Tabloid.hr/ 23.5.2018. u 15:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na konferenciji za medije, koja je bila u srijedu, ravnatelj dvorane KD Lisinski Dražen Siriščević i ravnatelj Zagrebačke filharmonije, Mirko Boch, zajedno su najavili nove koncertne sezone svojih glazbenih institucija, odnosno KD Lisinski i Zagrebačke filharmonije.

Uz nazočnost gradonačelnika grada Zagreba, Milana Bandića, Dražen Siriščević predstavio je bogat koncertni program Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u sklopu njezina ciklusa Lisinski subotom, dok su koncertnu sezonu 2018./2019. Zagrebačke filharmonije predstavili ravnatelj Zagrebačke filharmonije, Mirko Boch i šef dirigent orkestra, karizmatični maestro David Danzmayr.

Već tradicionalno Crveni i Plavi ciklus Zagrebačke filharmonije i ove sezone najavljuju uistinu svjetska glazbena imena, a ništa manje ne zaostaje i OFF ciklus. 

Naime, nakon iznimno uspješne sezone 2017./2018. i niza rasprodanih koncerata od Stjepana Hausera do Amire Medunjanin i od rock-opere Jesus Christ Superstar, Off ciklus Zagrebačke filharmonije i u novoj sezoni pruža puno dobih razloga da ponovno "isključite probleme" i "uključite" ono što svi najviše volimo - dobru glazbu.  A u dobru glazbu se uključio i RTL Music koji je ove sezone suorganizator, ali i medijski pokrovitelj OFF Ciklusa. 

A ima li boljeg načina od ulaska u novu sezonu Off ciklusa od najvećih hitova Pink Floyda, Deep Purple, AC/CD, Queena, Led Zeppelin i U2 u simfo-rock spektaklu "Rock the Opera"! Ili boljeg nastavka od gostovanja kultnoga kubanskog jazz pijanista Gonzala Rubalcabe, kojega slavni maestro Sir Simon Rattle naziva "jednim od najvećih pijanista svijeta"!

U OFF ciklusu očekuju nas i druge glazbene poslastice: nesvakidašnja izvedba kultnih "Slika s izložbe" ruskoga klasika M.P. Musorgskog - ali s rock bandom koji će predvoditi nitko drugi doli šef-dirigent ZF-a, maestro David Danzmayr, kao i Gala večer najljepših stranica filmske glazbe u "raskošnom simfonijskom ruhu" Zagrebačke filharmonije.

Nova sezona OFF ciklusa donosi i novi način personalizirane pretplate, u kojoj peti koncert iz ciklusa svi pretplatnici mogu odabrati prema vlastitoj želji i odabiru. A taj izbor neće biti nimalo lak, jer s jedne strane očekuje nas legendarni makedonski gitarist Vlatko Stefanovski, a s druge - slavni svjetski violinist Julian Rachlin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I stoga, puno je novih razloga da vaš izbor u novoj sezoni budu upravo koncerti iz Off ciklusa, dok njegov atraktivni, bogati i raznoliki program doista potvrđuje kako još uvijek - definitivno! - "Nismo čuli sve"!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba