Play ponuda
Play ponuda
PLATI PA IGRAJ

Ruby: Crsitiano Ronaldo mi je platio 4.000 eura za seks

Marokanka Ruby, s kojom je Berlusconi navodno spavao dok je bila maloljetna, izjavila kako joj je nogometaš Cristiano Ronaldo platio 4.000 eura za seks i to također dok je bila maloljetna.

Image

Ruby Rubacuori Ruby Rubacuori

P.P./ 20.2.2011. u 19:22
Play ponuda

Marokanka Karima El Mhroug (18), poznatija kao Berlusconijeva   Ruby, priznala je u nedjelju da je spavala s nogometnom zvijezdom Cristianom Ronaldom kad je bila maloljetna te da joj je Ronaldo platio 4.000 eura.

"Upoznali smo se 29. prosinca 2009. u milanskog noćnom klubu "Hollywood". Probudila sam se u njegovoj sobi, a njega nije bilo. Ostavio je samo poruku: Novac ti je na stolu. Nadam se da nećeš biti tu kad se vratim", prepričala je Ruby. Maloljetna prostitutka dodala je i kako je bila razočarana njegovim ponašanje pa ga je polila šampanjcem kada ga idući put vidjela.

Tužitelju u Milanu Ruby je kazala i kako je to bio jedini put da je primila novac u zamjneu za seks, što je prema zakonu, budući je imala manje od 18 godina, kazneno djelo.

Talijanski premijer suočen je s optužbom da je spavao s Ruby kad je imala 17 godina, a prvo ročište o tom predmetu održat će se 6. travnja.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TRIDESETA GODIŠNJICA SMRTI

Sin Đurđice Barlović za RTL.hr o pokojnoj majci: 'Odrastati bez nje bilo je kao odrastati bez dijela tijela'

Play ponuda

Više s weba