Play ponuda
Play ponuda
STARLETA NA BALU

Ruby zgrozila Austrijance

Berlusconijeva starleta se pojavila na slavnom Opernballu, a austrijski mediji su je pokušali ignorirati.

M.K.S./ 4.3.2011. u 11:27
Play ponuda

BEČ - Mlada Marokanka Karima el-Mahroug, poznata i kao Ruby Rubacuori, bila je jedna od uzvanica na slavnom bečkom Opernom balu.

Na ulazu u dvoranu ju je čekala horda paparazza iako su je službeni austrijski mediji pod svaku cijenu nastojali izbjeći.

Ruby je na bal pozvao austrijski bogataš Richard Lugner (78) koji je u Beč već dovodio Pamelu Anderson, Ditu von Teese, Paris Hilton i brojne druge starlete. Ove je godine pozvao i glumca Larryja Hagmana, poznatog iz sapunice "Dallas".

Organizatorica bala je bila toliko šokirana već i samom najavom njezina dolaska da je Lugneru zaprijetila da će mu zabraniti dolazak iduće godine. Bečane je Ruby zgrozila još jednom izjavom.

"Ne znam plesati valcer. Ja znam otplesati samo trbušni ples, ali ću se potruditi pa možda i naučim plesne korake", poručila je Ruby nekoliko dana prije bala.

Mlada Marokanka ne silazi s naslovnica otkad je otkriveno da je navodno spavala s talijanskim premijerom Berlusconijem u vrijeme dok je bila maloljetna. On joj je zauzvrat poklonio nakita i drugih darova u vrijednosti od šest tisuća eura, a navodno joj je obećao i automobil.  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba