Play ponuda
Play ponuda
DRAŽBA OD 350 FUNTA PO ČOVJEKU

Ručajte s Assangeom i Žižekom

Nekolicina štovatelja, njih osamnaest, imat će priliku ručati s osnivačem WikiLeaksa, Julianom Assangeom ako pobijede na dražbi čija je početna cijena 350 funta po glavi stanovnika.

Image

PXL julian assange PXL julian assange

K. T./HINA/ 15.6.2011. u 5:28
Play ponuda

Osam štovatelja Juliana Assangea, osnivača WikiLeaksa, imat će priliku ručati s njime ako pobijede na dražbi čija je početna cijena 350 funta (2950 kuna) po glavi sudionika. 

Aukcijska internetska stranica E-Bay objavila da se radi o ručku za prikupljanje financijskih sredstava u korist WikiLeaksa koji će trajati tri sata. Održat će se 2. srpnja "u jednom od najboljih londonskih restorana", a u Assangeovu društvu bit će cijenjeni slovenski filozof Slavoj Žižek.

Nakon ručka, Assange i Žižek održat će javnu tribinu na temu utjecaja WikiLeaksa na svijet i što će to donijeti u budućnosti.

Poveznica na dražbu na E-Bayju postavljena je u utorak na Tweeter računu WikiLeaksa, jednom od glavnih načina Assangeova komuniciranja s javnošću otkako su ga britanske vlasti smjestile u kućni pritvor do odluke o izručenju Švedskoj, koja ga traži zbog navodnog seksualnog napastvovanja dviju žena.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba