Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ponovno šokira

Rudan nakon svađe u studiju: 'Djeca su za svaku ženu jezivo mučenje s povremenim trenucima sreće'

Spisateljica Vedrana Rudan gostovala je u jednoj emisiji na srpskoj televiziji kako bi promovirala svoju novu knjigu, a tijekom intervjua ušla je u sukob s voditeljicom. Sada se kontroverzna spisateljica obratila svojim čitateljima na blogu i ponovno šokirala javnost

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Tonia Malić/ 17.5.2022. u 10:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Spisateljica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji na srpskoj Prvoj TV kako bi promovirala svoju knjigu, a njezino gostovanje ponovno je izazvalo bijes javnosti. Voditeljica Marija Kilibarda zasmetalo je što se kroz knjigu često spominje rečenica: ''Ma što će ti djeca?'', a zbog iste rečenice krenula je rasprava u studiju. "Na primjer, kada žena u 41. godini baš želi imati dijete, a nema ga, i onda se cijelo vrijeme u knjizi spominje: "Ma što će ti djeca?", rekla je voditeljica, a Rudan joj je žestoko odgovorila:  "Ali, ti imaš 42 godine. Što ti trebaju djeca?'

"Ja sam nekako ispunjena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu za trudnoćom", uzvratila joj je voditeljica, a spisateljica ju je potom začudilo kako od 25. godine pa do danas ''nije našla nekog pastuha da je oplodi''.  Ovaj intervjuu izazvao je lavinu komentara, a mnogi su osudili Vedranu Rudan komentirajući da svaka žena ima pravo birati kada će postati majka. Vedrana se nakon emisije ponovno oglasila, ali ovaj put na svom blogu komentirajući kako su djeca za svaku ženu jezivo mučenje s povremenim, minijaturnim trenutcima sreće.

"Ljudsko tijelo nije se mnogo promijenilo u nekoliko stotina tisuća godina. Ona koja rodi u četrdesetoj svog će prvoškolca sačekivati pred školom na pragu pedesete. Dijete će biti na startu života, ona na početku gubljenja snage ma koliko nam teretane slale drugačiju poruku. Ljudsko tijelo ima svoj ritam starenja i tu ubacivanje hormona samo čini ogromnu štetu. Prvorotkinji u četrdesetoj u čitavoj će priči najmanje pomagati partner. Muškarce u pravilu djeca ne zanimaju osim kad u dvadesetoj postanu najbolji tenisači, nogometaši, glumci, glumice, pjevačice, bogate udavače… Muškarce zanimaju drugi muškarci. Za većinu njih Đoković  je car, a žena potrošna roba", napisala je Vedrana pa dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Mi kroz život prolazimo krvavo radeći. Služimo sistemu, partneru, roditeljima, a do smrti djeci. Sve koje žele biti sluškinje svojoj najvećoj ljubavi, to su uvijek djeca, u taj bi horor trebale ući čim ranije da bi se u pedesetoj mogle, neke, bar malo opustiti. Djeca su za svaku ženu jezivo mučenje s povremenim, minijaturnim trenucima “sreće”. To znamo sve mi koje ih imamo ma koliko lagale o tome. Koji jezivi zajeb. Želiš djecu jer o njima ništa ne znaš, kad saznaš već si na lomači koja se ne gasi desetljećima", dodala je za kraj.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
razriješena

Tena Mišetić odlazi u novi život! Iza sebe će ostaviti jednu ljubavnu zavrzlamu, uglednu obitelj i uspješnu karijeru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba