Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
najslađe se smiju

Rušimo sve predrasude i stereotipe o plavušavama!

Zašto plavuša puzi po dućanu? Traži niske cijene. To je tek jedan u nizu brojnih viceva koji bi plavuše trebali prikazati glupima. Za njih kažu i da se najbolje zabavljaju, pa smo odlučili raskrinkati ovu, jednu od najuvriježenijih hrvatskih predrasuda.

RTL/ 22.11.2013. u 18:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Žene su glupe, osobito one lijepe, posebno plavuše. Po gluposti su bliske policajcima, ali oni su obično muški. Iz toga proizlazi da je plavuša policajka najgluplja vrsta žene.

Stereotipi i predrasude su u društvu toliko ukorjenjeni da je u Etnografskom muzeju cijela izložba posvećena baš njima. A na vrhu piramide posebno mjesto zauzela je jedna plavuša.

Barbie je postala simbol svega što već godinama slušamo o plavušama.

Taman se poklopilo da je zbog nogometa ovih dana Zagreb bio pun blondih Islanđana pa smo ih morali pitati što oni misle o plavušama. Ne biste vjerovali, tamo uopće nema viceva o njima.

Plavušama se mora priznati, čak i po ovako sivom, tmurnom i nikakvom vremenu svijetu uspijevaju dodati malo boje.

Transformacija u najatraktivniju boju na planetu nije lak posao i mora biti pedantan. A danas je mnogo lakše biti plavuša jer ne tako davno vicevi su iz razine šale prerasli u ozbiljan problem.

Ali tako je to s trendovima. Vicevi su se ispuhali, a moda je tek s vremenom ponovno došla na svoje.

Jedno od uvriježenih mišljenja o plavušama je i da se one više zabavljaju jer nije ništa novo da baš ta boja najviše privlači poglede. A s našim smo poznatim blondama nadugačko i naširoko razgovarali na međunarodni dan plavuša. Jer postoji i to.

Plavuše itekako iznenađuju. Jer ne samo da nisu gluplje i manje uspješne, već prema jednom istraživanju zarađuju sedam posto više od svojih tamnijih kolegica koje s tolikim žarom pričaju viceve.

Vijest koju su prenijeli svi mediji kaže kako će zbog recesivnog gena koje nose prirodne plavuše izumrijeti u narednih dvjesto godina. Mislili smo reći plavuše nedostajat ćete nam jer svijet će bez vas zaista biti siviji i garaviji, no tada smo ipak provjerili apokaliptičnu vijest o izumiranju plavuša.
I eto odjednom razloga za veselje. plavi gen će i dalje biti s nama.

Tako da će se među ovako sretnim i zadovoljnim friško ofarbanim djevojkama još naći onih kojima hidrogen ne treba. I što na kraju reći o jednoj o najpoznatijoj predrasudi?  Kad se drugi put sjetite podatka o tome da plavuše zarađuju više, zapitajte se još jednom tko se famoznim vicevima najviše smije.RTL/ 22.11.2013. u 18:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sjajno!

VIŠNJIĆ DOVEO 'VIKINGE' U ŠIBENIK? Hit serija okupirala grad

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba