Play ponuda
Play ponuda
SVE ZA LJEPOTU

Ruskinja u usne primila sto injekcija silikona

Sto injekcija silikona u usne za koje je Kristina dala samo da bi što više ličila svom idealu ljepote - Jessici Rabbit. Seksipilna Jessica totalno je pomutila pamet ovoj Ruskinji koja ne preza ni od čega da bi izgledala, podsjećamo - poput lika iz crtića.

RTL/ 27.12.2011. u 18:42
Play ponuda

Jessica Rabbit slovi kao najseksipilniji ženski lik iz crtića. Kristina Rei je 22-godišnjakinja iz Sankt Petersburga i nije nimalo seksi, ali ima bizaran plan. U svoje usne dosada je 100 puta ubrizgala silikonske injekcije jer želi izgledati kao Jessica.

Kristina je uvjerena da izgleda fantastično, a sad može na kavu s ostalim ekscentricima neobičnog lica. Čovjek tigar produžio je zube i napravio sve potrebne operacije da bi izgledao kao ta divlja životinja, a čovjek leopard pak, potrošio je deset tisuća dolara da bi izgledao baš poput omiljenog grabežljivca, i otada živi na pustom otoku. Tu je i Eric koji je postao je postao gušter, a namjerava čak ugraditi i rep. Nedostaje im dakle,  samo - zečica Kristina!

Ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda kao žena s najvećim usnama na svijetu i do sad na njih ulupala 6000 dolara. A ako se sjetimo one uzrečice "To samo majka može voljeti" onda nas ne čudi da Kristina ima podršku roditelja za svoj suludi naum. No, nije joj baš ugodno kada se prošeta Sankt Petersburgom.

Nikada nije imala dečka, a ne treba previše pogađati zašto. Pokušajte zamisliti njezin poljubac.Teško da postoji muškarac koji bi ju uopće znao poljubiti.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Božo Pavlić: 'Još u pubertetu sam shvatio tko sam, a dečko i obitelj su moja najveća podrška'

Play ponuda

Više s weba