Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VELIK PAD GLEDANOSTI

S ekrana odlazi i Larry King

King je najdugovječniji voditelj čiji je show uvršten i u Guinessovu knjigu rekorda. Gledanost mu je pala za čak 40 posto.

Image

larry king larry king

M.K.S./HINA/ 30.6.2010. u 5:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

WASHINGTON - Larry King, koji je 25 godina na CNN-u razgovarao s predsjednicima i hollywoodskim zvijezdama, objavio je u utorak da krajem ove godine završava svoj 'talk-show' koji se emitira pet večeri tjedno, kako bi više vremena provodio sa ženom i djecom.

"Larry King Live", koji je u posljednje vrijeme patio od velikog pada gledanosti kao i CNN u cjelini, prestat će s emitiranjem u četvrtom tromjesečju ove godine, najavio je njegov 76-godišnji domaćin u priopćenju objavljenom na web stranici CNN-a.

King se planira pojavljivati u posebnim emisijama CNN-posvećenim nacionalnim i međunarodnim pitanjima. Njegova gledanost pala je za 40 posto u ovoj godini, izvijestio je Washington Post 23. lipnja.

"Larry King Live" uvršten je u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda kao 'show' koji se najdulje emitira s istim domaćinom i u isto vrijeme, naveo je King.

"Sa zatvaranjem ovog poglavlja, s veseljem gledam u budućnost i što će mi donijeti novo poglavlje, ali sada je vrijeme da objesim svoje naramenice", rekao je King, kome su naramenice zaštitni znak.

CNN, koji je u vlasništvu Time Warner Inc., nekoć vodeći među 24-satnim kanalima TV vijesti u SAD-u, više nije među najgledanijima, prema podacima Nielsen Co., agencije koja prati kretanja TV gledanosti.

Konzervativni Fox News je najgledaniji kanal vijesti u SAD-u, s prosječno 2.11 milijuna gledatelja udarnog večernjeg programa, prema Nielsenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba