Ostalo

S kim će naše zvijezde provesti Uskrs? Pomalo su lijeni kada je riječ o ukrašavanju jaja, no svi imaju...

Osim mirisa pokošene trave i proljetnog cvijeća, ovu nedjelju naše nosnice uživat će u miomirisima brojnih poslastica za uskršnjim stolom

Nikolina Zečić
17.04.2022 22:30

Došlo je vrijeme blagdana kada u društvu najdražih uživamo u hrani i bojanju pisanica! Doznajte tko je šef u kuhinji, a tko ne voli ukrašavati jaja.

Osim mirisa pokošene trave i proljetnog cvijeća, ovu nedjelju naše nosnice uživatće u miomirisima brojnih poslastica za uskršnjim stolom - od šunke, francuske salate, preko pince i drugih kolača! U krugu obitelji ili prijatelja, s kim će naše zvijezde provesti Uskrs?

"Snećakinjom, bratom, njegovom ženom, mojom majkom, očuhom u jednom vrtnom izdanju", rekla je Sandra Perković .

"Uz fine delicije uskršnje, uz obitelji naravno uz molitvu i nekako u intimi našeg doma", tvrdi Stoka .

"Otkad smo došli u Hrvatsku uvijek se okupljamo za Uskrs na doručak kod nas doma kod mene i Mike", kazala je Ljupka Gojić Mikić .

"Uvijek kod bake na ručku, malo je problem što sam ja vege pa je njoj svake godine problem što ću ja jesti, a da nije samo francuska salata", izjavila je Aklea Neon .

"Pa mislim da ću u Split kod svojih, a nadala sam se da će oni doći ovdje, ali vabe me da se vratim u rodni grad tako da ova seoba naroda iz Zagreba ići će put Splita, jer s dvoje djece ići na četiri dana kao da se selite!", misli Marijana Batinić .

Na obali ili kontinentu - lokacija je nebitna sve dok imaš važne ljude oko sebe! No tradicija se mora poštovati, tko u kući poznatih boja pisanice?

"Pa ja više ne, to je ono kad smo kaoklinci crtali s mamom, ali više unazad par godina to se više ne radi", pojasnio je Stoka.

"Pa prije kad mi se dalo kad sam imala živaca, zadnjih par godina mama gnjavi sestru i mene: 'Dođite farbat'!", tvrdi Luce.

Osim što im je zajedničko da su pomalo lijeni u ukrašavanju jaja, svi također imaju i iste želje.

"Sretan Uskrs svima, lijepo se zabavite, lijepo se pomolite, lijepo se najedite i evo, budite bolji nakon Uskrsa, uskrsnite kao nove osobe, bolje osobe i volite se i poštujte se!", poželio je Stoka gledateljima.

"Sretan Uskrs svim gledateljima RTL-a!", zaključila je Aklea Neon.

"Dragi gledatelji Exluziva, sretan vam Uskrs, provedite ga sa svojim najmilijima i nemojte se prejest hahaha!", poručila je Luce.