Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VELIKI BLAGDAN

S kim će naše zvijezde provesti Uskrs? Pomalo su lijeni kada je riječ o ukrašavanju jaja, no svi imaju istu ž...

Osim mirisa pokošene trave i proljetnog cvijeća, ovu nedjelju naše nosnice uživat će u miomirisima brojnih poslastica za uskršnjim stolom

Nikolina Zečić/ 17.4.2022. u 22:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Došlo je vrijeme blagdana kada u društvu najdražih uživamo u hrani i bojanju pisanica! Doznajte tko je šef u kuhinji, a tko ne voli ukrašavati jaja.

Osim mirisa pokošene trave i proljetnog cvijeća, ovu nedjelju naše nosnice uživat će u miomirisima brojnih poslastica za uskršnjim stolom - od šunke, francuske salate, preko pince i drugih kolača! U krugu obitelji ili prijatelja, s kim će naše zvijezde provesti Uskrs?

"S nećakinjom, bratom, njegovom ženom, mojom majkom, očuhom u jednom vrtnom izdanju", rekla je Sandra Perković.

"Uz fine delicije uskršnje, uz obitelj i naravno uz molitvu i nekako u intimi našeg doma", tvrdi Stoka.

"Otkad smo došli u Hrvatsku uvijek se okupljamo za Uskrs na doručak kod nas doma kod mene i Mike", kazala je Ljupka Gojić Mikić.

"Uvijek kod bake na ručku, malo je problem što sam ja vege pa je njoj svake godine problem što ću ja jesti, a da nije samo francuska salata", izjavila je Aklea Neon.

"Pa mislim da ću u Split kod svojih, a nadala sam se da će oni doći ovdje, ali vabe me da se vratim u rodni grad tako da ova seoba naroda iz Zagreba ići će put Splita, jer s dvoje djece ići na četiri dana kao da se selite!", misli Marijana Batinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na obali ili kontinentu - lokacija je nebitna sve dok imaš važne ljude oko sebe! No tradicija se mora poštovati, tko u kući poznatih boja pisanice?

"Pa ja više ne, to je ono kad smo kao klinci crtali s mamom, ali više unazad par godina to se više ne radi", pojasnio je Stoka.

"Pa prije kad mi se dalo kad sam imala živaca, zadnjih par godina mama gnjavi sestru i mene: 'Dođite farbat'!", tvrdi Luce.

Osim što im je zajedničko da su pomalo lijeni u ukrašavanju jaja, svi također imaju i iste želje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ljubav je na selu

Sve je teže na farmama! Hrvoje izbacio Suzanu, a ona poručila: 'Imam žuljeve, no očito se to ne cijeni!'

"Sretan Uskrs svima, lijepo se zabavite, lijepo se pomolite, lijepo se najedite i evo, budite bolji nakon Uskrsa, uskrsnite kao nove osobe, bolje osobe i volite se i poštujte se!", poželio je Stoka gledateljima.

"Sretan Uskrs svim gledateljima RTL-a!", zaključila je Aklea Neon.

"Dragi gledatelji Exluziva, sretan vam Uskrs, provedite ga sa svojim najmilijima i nemojte se prejest hahaha!", poručila je Luce.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
nadamo se da čovjek nije doživio srčani

Ako nije na fejsu, nije se dogodilo: poseksali se u live streamu pa tagirao djevojčinog oca

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba