Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VATIKAN IZDAO KALENDAR

Sa svakog mjeseca smiješi se po jedan zgodni svećenik

Križamo posljednje dane na kalendaru ove krizne 2013. godine u kojoj nitko više ne dijeli ni reklamne upaljače, a kamoli kalendare za 2014. No, bez brige, našli smo jeftino rješenje za te vaše zidne praznine. Naime, Vatikan je izdao još jedan, blago rečeno specijalni, katolički kalendar. U njemu svaki mjesec krasi drugi svećenik, sve jedan ljepši od drugog.

Image
Foto: RTL
RTL/ 23.12.2013. u 19:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tradicionalni vatikanski Calendarioromano za 2014. godinu na svojim stranicama ponosno prikazuje svećenike kojih se ni Stari ni Novi zavjet, a bogami niti najeksponiraniji i najzgodniji pripadnici manekenskog svijeta ne bi posramili.

Kalendar se prodaje kao jedan od "najtipičnijih suvenira iz Rima", cijena mu je deset eura, a na krilima poštanskih usluga i božje providnosti stići će i u najudaljeniji kutak svijeta.

Iako grešne duše već zamišljaju što se krije ispod halja, fotografije nisu snimljene da bi se koketiralo s prikrivenom seksualnošću glavnih aktera ili pobudom niskih strasti regrutiralo nježniji spol u redove katoličke crkve.

Svi su oni odmah pristali na fotkanje jer je jedini cilj kalendara promocija Vječnog grada i širenje informacija o Vatikanu. Koliko god vam čudno ili ne bilo, ovo nije prvi put da su se svećenici našli u ulozi manekena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ipak, muškarci u ovom nešto hrabrijem i mnogo obnaženijem kalendaru nisu pravi svećenici, ali mogu poslužiti kao primjer za izdanje 2015. godine.

Od 2004. godine fotograf PieroPazzi stoji iza objektiva kalendara za koji nitko ne štedi milodar. Prodaje se u više od 100 tisuća primjeraka godišnje, a tajnost identiteta zgodnih svećenika je još jedan razlog više zbog kojeg se za svoj mjesec bore svećenici iz Italije ali i Švedske, Norveške i Danske.

Upravo se čita

Image
INTERVJU

Youtuber Adam Noa za RTL.hr: 'Prijavio sam se na Doru, napisao knjigu o sebi, a život mi je promijenila nesreća'

Da papa Franjo već nije proglašen osobom godine, ovih dvanaest službenika bi mu svakako osiguralo tu titulu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba