Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Napokon priznali

SADA JE SLUŽBENO! Influencerica Ema Luketin ljubi poznatog srpskog fotografa Dušana Petrovića

Ema Luketin i Dušan Petrović potvrdili su višemjesečna šuškanja i na društvenim mrežama zajedničkom fotografijom otkrili su da su zajedno

Image
T.M. / 25.10.2022. u 9:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Je li zagrebačka influencerica Ema Luketin ušla u ljubavnu vezu s popularnim beogradskim fotografom ili influencerom Dušanom Petrovićem? Mjesecima se šuškalo, a ovo je bio jedan od najčešćih naslova u domaćim medijima! I sada je napokon službeno! Dušan i Ema potvrdili su višemjesečna nagađanja te na Instagramu potvrdili da su u ljubavnoj vezi. ''Uljepšala si sve'', kratko je napisao Dušan u opisu crno-bijele fotografije na kojoj ljubi Emu, a sličnu fotografiju objavila je i influencerica.

Inače, Ema je bila u četverogodišnjoj ljubavnoj vezi s kolegom Jankom Janićem, s kojim je dvije godine i živjela. Nakon što su otišli na putovanje u Egipat s nizom influencera, a na kojem je bio i spomenuti Petrović, Janko i Ema objavili su da su prekinuli.

"Dragi moji ljudi, nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo zajedno. Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno. Privatne i poslovne stvari dovele su do odluke koja je kakva je, a ja ovim putem moram i želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve, ali sve najbolje u životu. Ema je osoba koja nijedne sekunde u ove četiri godine nije pokazala lošu namjeru niti se vodila nekom drugom emocijom osim čiste ljubav", rekao je nakon prekida Janko, a sličan oproštaj objavila je i Ema.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba