Ostalo

Salome posve iskreno: 'Avanture me uopće ne zanimaju'

Ona je najpoznatija transseksualka s ovih prostora i jedna od zvijezda domaće verzije hit mjuzikla Menopauza" koji nakon uspjeha u Zagrebu, odlazi u gradove diljem Hrvatske

Andrea Solar
21.01.2020 15:47

Još odmalena je znala da se u tijelu dječaka krije sretna djevojčica. Rođena kao Nenad Ćuća-Žentil, glumica Salome je prije 10 godina donijela hrabru odluku i promijenila spol: "Ako je čovjek sretan, može dijeliti sreću s drugima."

Svu sreću dijeli i s publikom rasprodanih predstava "Menopauza" koje su dosad odigrane u Zagrebu i Splitu, a uskoro predstavakrećena dalmatinsku turneju.

"Moram reći da je mjuzikl 'Menopauza' u Hrvatskoj prošao jednako dobro kao i u Sloveniji. Priznajem da sam jako iznenađena, ali i presretna što me publika lijepo prihvatila, ipak me dugonije bilo u Hrvatskoj", rekla je.

Zbog, kako kaže, konzervativne sredine,preselila se u Sloveniju gdje živi posljednjih trideset godina.Danas je sretna žena, iako joj je žaošto neke stvari neće nikada osjetiti.

Najbolja stvar je, to što ja ne mogu imati, a to je roditi dijete. Mislim da je ta ljubav, iako je neću osjetiti, najveća ljubav jer vidim to po tome koliko mogu voljeti, a kamoli vlastito dijete. A najgore je što živimo još u muškom svijetu gdje žene, iako kažu da smo jednakopravne s muškarcima, nismo još uvijek i to me malo žalosti", kaže Salome.

Usprkos tome, Salomeživi punim plućima, a voljela bi pronaći partnera s kojim će provesti ostatak života. Ipak jedno ističe: "Avanture meuopće ne zanimaju".

No, što je zanima, ali i poneke druge pikanterije iz njezina života koje nam je otkrila, pogledajte u videu.

Mjuzikl 'Menopauza' uskoro ćete moći pogledati diljem Hrvatske. Karte još stignete 'uloviti' te iz prve ruke doznati zašto je ovaj broadwayski hit u svijetu pogledalo više od 15 milijuna ljudi.