Ostalo

Samo za one s jakim srcem! Ivana Mišerić objavila fotografiju, ovo je njezino najoskudnije izdanje dosad

Radijska voditeljica Ivana Mišerić trenutno odmara u Opatiji, a svoje pratitelje odlučila je počastiti jednim nesvakidašnjim izdanjem

T.M.
28.06.2022 17:30

Prvi dani ljeta donose sunčane dane, godišnje odmore, more i kupanje, ali i sezonu kupaćih kostima na društvenim mrežama. Mnogim javnim osobama to je i idealna prilika da sa svojim pratiteljima podijele fotografije savršenih linija na kojima su vrijedno radile prethodnih mjeseci, a sudeći po lajkovima, i obožavateljima su takva izdanja najdraža. Iako ne možemo reći da je otvorila sezonu badića, radijska voditeljica Ivana Mišerić prve slobodne trenutka odlučila je iskoristiti za odmor, a ima li boljeg od onog u predivnoj Opatiji?

Ako je vjerovati društvenim mrežama, lijepa plavuša trenutno odmara u jednom od najljepših gradova u Hrvatskoj, hrvatskom Monte Carlu i to u veselom društvu nasmijanih prijateljica. Izgleda kako su djevojke odlučile napraviti jedno pravo žensko druženje, a Ivana je to opisala kroz dvije riječi - mali maturalac. Nakon vožnje brodićem vrijeme je došlo i za kupanje u bazenu, a prije nego što je, pretpostavljamo, skočila u luksuzni bazen, Ivana je pozirala u jednodijelnom badiću.

Crni kupaći kostim koji je posebno naglasio Ivanino vitko tijelo oduševio je njezine pratiteljice koje su zatrpale objavu pozitivnim komentarima. ''Foot fetishist će doći na svoje. Prstića kao u priči'', napisala je Ivana ispod fotografije na kojoj pozira nikada vrelijem izdanju. ''Mene bi bilo sram zbog drugih da ovako izgledam'', samo su neki od komentara ispod objave.