Ostalo

Samoborski Grunf oduševio svojim izumima!

Kako izgleda dijete čija je mama bicikl, a tata traktor? Pogledajte u našoj sljedećoj priči jer smo zavirili u radionicu samoborskog izumitelja koji je sa svojom TNT grupom za fašnik smislio jedan od najneobičnijih bicikala koje smo vidjeli.

RTL
05.03.2012 17:59

Nećete vjerovati, ali ovaj hibrid bicikla pauka i modernog choppera je prema zakonu najobičniji bicikl. Vozilo od dva ili više kotača koje pokreče vozač. Samoborski ga je Grunf odlučio provesti gradom te kao i uvijek, privući hrpu pogleda.

Mi smo našli nešto još i bolje od čudnovatog bicikla i to na prošlogodišnjem samoborskom fašniku. Pogađate, i ovo je vozilo smislio i s prijateljima sklepao Grunf. Naravno, mislio je na sve, pa i s ovim vozilom, kojeg pokreću noge koje pak pokreće pivo, smije najnormalnije na cestu jer ima sve.

Tko zna što će još do idućeg fašnika smisliti Franjo Razum , izumitelj iz grupe TNT. Do tada ima zadatak - privoljeti proizvođače piva da uvide kako je njegov drugi izum potpuni hit. Savršena pokretna točionica za one koji se, dok vrte pedale, barem mogu praviti da su sportski tipovi.