Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ŠTO LI JE SAD 'SKLEPAO'?

Samoborski Grunf oduševio svojim izumima!

Kako izgleda dijete čija je mama bicikl, a tata traktor? Pogledajte u našoj sljedećoj priči jer smo zavirili u radionicu samoborskog izumitelja koji je sa svojom TNT grupom za fašnik smislio jedan od najneobičnijih bicikala koje smo vidjeli.

RTL/ 5.3.2012. u 17:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nećete vjerovati, ali ovaj hibrid bicikla pauka i modernog choppera je prema zakonu najobičniji bicikl. Vozilo od dva ili više kotača koje pokreče vozač. Samoborski ga je Grunf odlučio provesti gradom te kao i uvijek, privući hrpu pogleda.

Mi smo našli nešto još i bolje od čudnovatog bicikla i to na prošlogodišnjem samoborskom fašniku. Pogađate, i ovo je vozilo smislio i s prijateljima sklepao Grunf. Naravno, mislio je na sve, pa i s ovim vozilom, kojeg pokreću noge koje pak pokreće pivo, smije najnormalnije na cestu jer ima sve.

Tko zna što će još do idućeg fašnika smisliti FranjoRazum, izumitelj iz grupe TNT. Do tada ima zadatak - privoljeti proizvođače piva da uvide kako je njegov drugi izum potpuni hit. Savršena pokretna točionica za one koji se, dok vrte pedale, barem mogu praviti da su sportski tipovi.
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba