Play ponuda
Play ponuda
Drugačiji životi

Samozatajna djeca poznatih Hrvata: O Gibbonijevoj djeci malo se zna, a po strani se drže i Oliverovi sinovi

Djeca poznatih Hrvata žive drugačije živote u odnosu na njihove roditelje

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
RTL.HR/ 17.11.2021. u 20:00
Play ponuda

Gdje je i kako danas izgleda sin Doris Dragović i njezinog supruga Marija Budimira, pitanje je koje se ovih dana vrti po domaćoj showbizz sceni. Danas 31-godišnji Borna Budimir, završio je Filozofski fakultet u Splitu i vodi privatan život. Ne interesira ga, očigledno, javnost niti želi biti poznat kao njegovi roditelji, a ono što je poznato jest da se Borna kao dvogodišnjak pojavio u majčinom spotu za pjesmu 'Dajem ti srce zemljo moja', a prije pet godina pričao je o filozofiji u filmu u emisiji na YouTubeu pod nazivom 'Filmska priča'.

Ni sin Tonyja Cetinskog ne živi život pod reflektorima javnosti. Danas 24-godišnji Christian rođen je u Tonyjevom braku s Antonelom Butigan, jednom od natjecateljica na izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije. Christian je samozatajan dečko, živi u Berlinu gdje pohađa studij mehatronike gdje je i upoznao svoju partnericu Ninu s kojom je dobio kćerkicu Elenu. 

Ni Gibonnijeva djeca nisu ništa drugačija od gore navedenih. Pokćerku Tanju i dvojicu sinova, Randa i Lorenza, dobio je u braku sa Sanjom Stipišić. Lorenzo je rođen 2005. godine i najmlađi je član obitelji, dok su Randu danas 23 godine. Tanja je, pak, rođena 1988. godine i diplomirala je na studiju dizajna na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. 

Image
Foto: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL
Image
Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL

(FOTO: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL)

"Najveći fakultet koji možeš završiti u životu, uslovno rečeno fakultet, jeste da izvedeš djecu na pravi put. Lakše bi bilo pješke otići u Kinu do Pekinga i nazad nego da usadiš neke vrijednosti nekome ko je u pubertetu! (smijeh). Trudim se i dajem sve od sebe na tom polju, jako sam zadovoljan njima, mislim da su ispali dobri ljudi, a to mi je najvažnije. Uvijek kažem da im najveća ambicija u životu treba biti, ne da uspiju u životu nego da im život uspije. To je velika razlika. Da si s ljudima koji te vole, poštuju, da ih poštuješ, da imaš samilosti, empatije u sebi, a ne da si kao ajkula, da ideš kroz život i uzimaš šta ti se sviđa i ranjavaš ljude oko sebe. To svaka budala može", izjavio je Gibonni prije nekoliko godina za portal Azra.ba, dodajući kako ne voli pričati o obitelji jer žele da odrastaju u normalnijoj atmosferi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Image
Miranda Cikotic/PIXSELL

(FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Njegov bliski suradnik i veliki prijatelj, neprežaljeni Oliver Dragojević, iza sebe je ostavio sinove Dina, Damira i Davora. Najstariji je Dino koji je rođen prije 46 godina, a prije 43 godine u život Olivera i supruge Vesne stigli su blizanci Davor i Damir. Sva trojica žive mirnijim životom, daleko od glazbe i svjetala reflektora na koje je naviknuo njihov otac. 

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Image
Goran Kovacic/PIXSELL

(FOTO: Goran Kovacic/PIXSELL)

Riječki umjetnik Damir Urban i njegova supruga Milica Cterny, prije šest godina postali su roditelji sina Istoka Zole, a prije dvije godine stigla im je još jedna prinova, kćerkica Iskra. Urban, inače, iz prvog braka s Goranom Milojević ima sina Malika koji studira na Filozofskom fakultetu u Rijeci, a jednom prilikom Urban je ispričao kako s njim njeguje prijateljski odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISKRENO O SVEMU

Azelma za RTL.hr o tome da se razočarala u Dragu: 'Njegove se izjave kose s onime što je u kući'

"Sa svojim je društvom počeo žestoko izlaziti pa ja više ne idem na koncerte svojih kolega iz Dubioze kolektiva ili Vatre, koje bih silno želio čuti. Tamo je Urban Jr., a ja se s Dečakom i dečkima iz Dubioze nađem na kavi. Koliko god je naš odnos dobar i prijateljski, neprirodno je da se krećemo po istim mjestima i srećemo na šanku. Došlo je njegovo vrijeme za izlaske i on kroz tu fazu mora proći sam. Kao društvo mu ne trebam, kao “nadzorni organ” još manje, pa je bolje da sam doma s Milicom i Istokom", ispričao je Damir Urban za Gloriju prije tri godine dok je Malik još bio srednjoškolac. 

Image
Foto: Filip Brala/PIXSELL
Image
Filip Brala/PIXSELL

(FOTO: Filip Brala/PIXSELL)

Mladen Grdović već je bio s Brankicom kada je razotkriven njegov preljub sa Zadrankom Eminom Šimurinom. S njom je dobio i kći Saru prije 18 godina, koja se kao djevojčica s ocem pojavila u jednom spotu. Ipak, danas je samozatajna djevojka koja se bavi sportom. 

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Image
Dusko Marusic/PIXSELL

(FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Glazbenica Vanna svoju je kći Janu, danas 20-godišnjakinju, lani angažirala da bude model u njezinom spotu za pjesmu 'Puna memorija'. No osim što se doznalo da je Jana Vrdoljak prelijepa mlada djevojka koja neodoljivo podsjeća na svoju majku u mlađim danima, o njezinom životu ne zna se puno. Vanna je, inače, u braku s Andrijom Vrdoljakom dobila i sina Luku koji studira povijest i kroatologiju. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba