Ostalo

Sandi Cenov otkrio tajnu svoje egzotične svadbe na Baliju: 'Nisam ni znao da ću se vjenčati'

Sandi Cenov nam je u intervjuu otkrio kako se supruga nosi s njegovim pjesmama o bivšim ljubavima, što stoji iza pjesme 'Malena' i još mnogo sočnih detalja

Antonia Hrvatin
13.03.2019 15:36

Malo je onih koji se na hrvatskoj sceni mogu pohvaliti brojkom od 25 godina karijere i 10 studijskih albuma , a neponovljivi Sandi Cenov jedan je od njih koji može.

Devedesetih je zaludio dame diljem Lijepe naše, a i danas nosi titulu vječnog romantičara. Mnogi se veoma lako pronađu u njegovim stihovima jer su, kako i on sam kaže, pisani iz duše i prema istinitim događajima iz života.

A uz ljubav prema glazbi, Sandi oduvijek gaji i veliku strast prema brzoj vožnji pa je tako prošle godine prvi put sudjelovao na "Rally showu", a priznao nam je kako će to iskustvo sigurno ponoviti.

"Gledao sam ljude koji voze utrke kao na heroje i odlučio sam kakoi ja moramisprobati. Zaista bih preporučio svakome, a pogotovo klincima koji se vole ganjati po cesti od semafora do semafora", rekao nam je pjevač.

Da je Sandi svestrana ličnost govori i činjenica kako se našao i pred televizijskim kamerama gdje je snimao ulogu u seriji . Priznao je kako je iskustvo bilo veoma zanimljivo te da bi ga radi ponovio.

"Ako sam snimio u životu pedesetak spotova, onda sam rekao sam sebi 'pa zašto ne bi probao i glumu'. Nemam frku pred kamerom, a rado bih prihvatio i ulogu u filmu ", kaže Sandi.

Uz bujan estradni život, Sandi već više od 13 godina vodi pravi obiteljski život sa svojom suprugom Ilinom te sinom Mikulom i kćerkicom Zarom .A da krv nije voda, potvrđuje i on koji kaže kako njegova djeca vec sad pokazuju ljubav prema glazbi, ali ipak smatra daglazba danas ima drugačiji značaj nego što je nekad imala.

"Čini mi se da glazba nije toliko bitna koliko je nekad bila. Nekada je bila jedinosredstvo povezivanja između mladih ljudi, dok su danas to zamijenile društvene mreže. Ali ako budu željeli krenuti mojim stopama, bit ću podrška", rekao je.

A kako je iznenada, nakon samo tri mjeseca poznanstva, stupio u brak sa svojom Ilinom , što stoji iza pjesme " Malena " te kako supruga reagira na pjesme o bivšima, saznajte u videu.