Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
25 godina poslije

Sandi Cenov ponovno je odglumio automehaničara

25 godina nakon hita 'U tvojim mislima' Sandi Cenov za pjesmu 'Dođe mi' snimio je spot koji je svojevrsni hommage tom sada legendarnom videobroju

Image
Foto: DM studio
Tabloid.hr/ 17.11.2019. u 10:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Davne 1994. pjevač Sandi Cenov uzburkao je domaću glazbenu scenu snimivši pjesmu „U tvojim mislima“ koja je u kratkom vremenu postala hit koji se i danas rado pjeva. Videospot za pjesmu postao je na neki način kultni jer su svi zapamtili zgodnog pjevača koji od automehaničara postaje zavodnik na Harley Davidsonu.

Najnoviju pjesmu „Dođe mi“, Sandi je vidio kao idealnu priliku da provjeri istinitost tvrdnji svojih obožavateljica koje mu govore da je s godinama sve privlačniji stoga se odlučio našaliti i nakon 25 godina za potrebe spota ponovno odglumiti automehaničara koji zavodi zgodnu klijenticu, što mu nije teško palo. Obzirom da je pjesma brzog i zaraznog ritma, Sandi je osim glumačkog, upotrijebio i plesačko umijeće u scenama tuluma te se nameće zaključak da su obožavateljice zaista u pravu – Sandiju godine idu u prilog. 

„Nakon dosta vremena snimio sam brzu pjesmu jer sam osjetio da želim ljude rasplesati i širiti optimizam u ove tmurne dane. Zimi se obično snimaju balade, ali smatram da je uvijek pravo vrijeme za dobru, veselu pjesmu koja podiže raspoloženje. Pustite 'Dođe mi' i zaboravite brige i probleme!“, kaže kroz smijeh uvijek odlično raspoloženi Sandi čija energija na live nastupima publiku nakon dvije, tri pjesme diže na noge. Tako će biti i u siječnju u austrijskom Gerlitzenu gdje će svojim koncertima uveseljavati skijaše na tradicionalnom hrvatskom skijaškom tjednu, a kaže kako predosjeća da će nova pjesma biti vrlo tražena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba