ŽIVOTINJSKA OAZA

Bivša paraolimpijka za RTL Exkluziv otkrila novi poduzetnički pothvat: Zbog psa Rockyja dobila ideju, evo što...

Odlazak na poslovno putovanje i nemogućnost da ljubimca Rokija ostave u sigurnim rukama - stvorila je poslovnu ideju koja je sada napokon i realizirana

Marija Pajić/ 17.4.2022. u 20:30

Iza jedne od najboljih stolnotenisačica koje je Hrvatska imala ostale su medalje s prvenstava Europe i Paraolimpijskih igara u Rio de Janeiru, a ispred Sandre Paović i supruga Daniela Lazova sada su veliki planovi. Otvaraju vrtić, salon za uređenje i hotel za pse, a za sve je kriv njihov ljubimac Rocky čijoj smo proslavi četvrtog rođendana ekskluzivno prisustvovali.

Iako je stolni tenis oduvijek njezina velika ljubav - zbog ovog malog francuskog buldoga - u domu proslavljene stolnotenisačice Sandre Paović i supruga Danijela Lazova neke stvari su se ipak promijenile! Početna ideja da u novoj grandioznoj montažnoj kući na zagrebačkom Jarunu u podrumu bude dvorana za stolni tenis, brzo je pala u drugi plan! Naime, odlazak na poslovno putovanje i nemogućnost da ljubimca Rokija ostave u sigurnim rukama - stvorila je poslovnu ideju koja je sada napokon i realizirana! Zagreb će u svibnju postati bogatiji za još jedan hotel i vrtić za pse.

"Psi su vrlo slični djeci. Onaj tko ima tu ljubav, tako i pristupa psu kao svom djetetu, ali danas kada idete na odmor psi nisu dobro došli na plaži, hotelu pa ni u restoranu i onda ste stvarno pod stresom", rekla je Sandra Paović.

Sandru i njezinog osam godina mlađeg supruga spojila je ista sudbina. Nakon njegovog skoka u vodu koji ga je prikovao za invalidska kolica i njezine prometne nesreće, oboje su se borili za život koji je zahvaljujući nevjerojatnom optimizmu i slučajnom susretu ponovno dobio novi smisao. Njihov ljubimac Rocky samo je stavio točku na i.

"Ljubav psa je bezuvjetna tako da nas je Rocky upotpunio. Jedno drugom smo velika podrška, a Rocky nam je velika snaga", pojasnio je Sandrin suprug Danijel.

"Rocky i ja se bar dvaput dnevno posvađamo - to iz ljubavi. On je naš centar pažnje, navikao je na nas, voli i druge peseke, a i mrvicu je ljubomoran, no zdravo ljubomoran", priznaje Sandra Peović.

Dobra klopa, bogatstvo igračaka i stručno osoblje zvuči kao rješenje brojnih problema vlasnika šašavih četveronožaca. No, Sandra i Danijel u ovoj životinjskoj oazi ne misle stati samo na psima. 

"Volimo sve životinje. Možda bismo s vremenom imali i čuvanje maca i dodatne šetnje jer ljudi nekad žele svoje životinje u svom prostoru jer se boje kako će se pas prilagoditi. Ta nudimo da se i njihovi psi obilaze, da se s njima poigra i da ih se prošeta dok je netko na poslu i tako dalje. Bitno da znaju da je njihov pas dobio sat vremena pažnje te da nije potpuno sam tako da bismo željeli i tu uslugu", tvrdi Sandra.

U ovaj poslovni pothvat ušli su 100 posto, a sve što zamisle, to i naprave! Koliko im je Rocky bitan dokazuje i činjenica da jedva slave vlastite rođendane, ali dan njihova ljubimca pravi je praznik. 

"On je direktor i maskota ove firme. Nadamo se da neće biti preljubomoran kad će tu biti puno drugih pasa i da ćemo ovo raditi još dugo i uspješno", zaključila je. Jer nakon svih životnih uspjeha i padova - ovaj bračni par doista živi i vjeruje da ljubav pokreće svijet!

Marija Pajić/ 17.4.2022. u 20:30

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA RTL.HR OTKRILA DETALJE

Kristina Mandarina zabavlja se s najkontroverznijim sudionikom Zadruge: 'Dolazi kod mene u Zagreb, jedva čekam!'

Više s weba