Ostalo

Sandra Perković otkrila je li stvarno povećala usnice i još mnoge pikanterije iz privatnog života

Da joj je disk omiljeni sportski rekvizit, nije tajna. No znate li recimo tko je Sandri Perković darovao skupocjenu narukvicu koju ne skida s ruke i je li istina da je nedavno povećala usnice?

Ana Miščević
21.04.2018 18:30

Sandra Perković , žena kojoj se već deset godina klanja cijeli sportski svijet, u sebi krije i onu nježnu, krhku stranu.

"Mislim da svaka od nas u sebi ima tu drugu stranu, samo neke stvari su vam u životu prioriteti. Neke stvari radite, gradite na drugačiji način i onda kada žena postane svjesna sama sebe, onda se to vidi izvana", rekla nam je Sandra .

"Mislim da zbog stvari iz prošlosti, kako sam izgledala, što sam radila i na koji sam način radila, da sam zbog toga upravo danas ovdje gdje jesam i upravo danas ovako izgledam. I kad bih se vratila deset godina unazad i bila ista kao i danas, mislim da bi onda bilo da sam potratila tih deset godina života. Ja sam zadovoljna sa sobom kako izgledam", dodala je.

Nešto je ipak, čini se, željela promijeniti, a mediji su njezino navodno povećavanje usnica tretirali kao glavnu showbiz temu danima.

"Ja mislim da ja kao mlada žena trebam ulagati u sebe kao i svaka mlada žena i da uvjeti u kojima ja treniram i kojima se izlažem - ja sam vani i na minus deset i na plus 40 - to mnogi ljudi ne shvaćaju. I onda odlazak u kozmetičke salone ili poliklinike protumače kao neku drugu stvar. Zadovoljna sam sobom, volim izgledati lijepo. Nakon svih tih napora i muka vrijeme je da se i ja nagradim", poručila je.

Iako je mnogima ljubav u životu najveća nagrada i o njoj rado govore, Sandra o svojoj i dalje mudro šuti.

"To je nešto što opisuje mene, ja sam u vijek zaljubljena . A sad - u koga i kako - to ćete možda jednog dana saznati, možda ne", znakovito je rekla.

Ono što nam je svima do sad bilo poznato o ljubavnom životu ove popularne sportašice, to je da je ljubila svog dugogodišnjeg trenera Edisa Elkasevića . No toj je vezi, čini se, ipak došao kraj.

"Najvažnije i najbitnije mi je da je muškarac njegovan i da je uredan , to su mi ključne stvari kod fizičkog izgleda. Mora biti pedantan, i to mi je znak da je takav u svemu što radi u životu", rekla je.

Iako smo na prvi pogled pomislili da Sandra nosi Cartierovu 'ljubavnu' narukvicu vrijednu desetke tisuća kuna, prevarili smo se.

"Tanarukvica je kruna moje dugogodišnje karijere. Nakon drugog olimpijskog zlata odlučila sam se počastiti i smatram da netko tko ima dva olimpijska zlata zaslužuje imati nešto vrijedno", objasnila je.

Ono najvrednije ipak nosi u sebi, a to su njezina dva lica - ono snažno i ono nježno, žensko pomoću kojih je ova samosvjesna mlada žena na najboljem putu da osvoji svijet. Točnije, sruši još jedan svjetski rekord.

'Exkluziv'gledajte svake subote i nedjelje u 17:50 na RTL-u, a propuštene emisije pogledajtebesplatno na RTL Play.