Ostalo

Sandra Perković strastveno ljubila dečka, pratitelji poručili: 'Izgledate kao s naslovice'

Iako o svom privatnom životu rijetko kada priča, proslavljena sportašica s vremena na vrijeme objavi ljubavni tekst posvećen svom partneru

RTL.hr
24.09.2021 10:54

Svjetska prvakinja u bacanju diska, Sandra Perković na društvenim mrežama itekako je aktivna, a osim fotografija s treninga i natjecanja, domaća sportašica često objavljuje i one iz privatnog života.

Sandra Perković

Sandra je izgledala odlučila uhvatiti posljednje zrake sunca pa je sa svojim dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem otputovala u čarobni Dubrovnik.

Zaljubljeni golupčići objavili su nekoliko fotografija s putovanja, a pratitelje je najviše oduševila ona na kojoj se strastveno ljube.

''Ljubav oslabljuje jake, a jača slabe! Budale čini mudrima, a mudrace budalama, pali strasti, gasi razum; jednom riječju, preokreće sve naopako'', napisala je Sandra u opisu fotografije. Instagram pratitelji zatrpali su objavu pozitivnim komentarima, a većina se složila kako Sandra i Edis izgledaju kao par s naslovnice.

Sandra Perković i Edis Elkasevic

Podsjećamo,par se upoznao 2012., a samo godinu dana kasnije Edis je postao Sandrin trener.Tada su krenuli i Sandrini veliki uspjesi - zlato na Svjetskom prvenstvu 2013. i 2015., zlato na Europskom prvenstvu 2014. i 2016. te olimpijsko zlato 2016. u Rio de Janeiru.

Iako o svom privatnom životu rijetko kada priča, proslavljena sportašica s vremena na vrijeme objavi ljubavni tekst posvećen svom partneru.

''Svi se pitaju tko je to Misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvat'', napisala je svojedobno.