Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Deseta godišnjica

Sanja Doležal se prisjetila pokojnog supruga Nenada Šarića

Na današnji dan prije točno deset godina preminuo je bubnjar Novih fosila, Nenad Šarić. Njegova supruga pjevačica Sanja Doležal svake godine u isto vrijeme emotivnu objavu posveti upravo njemu...

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Tonia Malić/ 3.5.2022. u 14:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glazbenica Sanja Doležal svake godine 3. svibnja obilježava odlazak jedne od najvažnijih osoba u svojem životu, supruga Nenada Šarića. Bubnjar Novih fosila na današnji dan prije točno deset godina preminuo je od posljedica moždanog udara, a bez obzira na to što danas puno lakše priča o teškom razdoblju, Sanja ne krije da je nakon njegove smrti na neki način morala započeti život ispočetka.

'Neno 1947. - 2012.', kratko je napisala pjevačica uz fotografiju pokojnog supruga i stavila emotikon srca.

Sanja Dolezal (@sanjadolezal) • Instagram photos and videos

Inače, Sanja se 1993. godine udala za Nenada, bubnjara Novih fosila s kojim ima dvoje djece, sina Luku i kći Leu. Nenad je 2012. godine preminuo od moždanog udara, a Sanja sve do 2018. nije potvrdila niti jednu glasinu o novoj vezi.

'Naučiš živjeti s time. Sada o tome mogu razgovarati normalno, prve dvije godine su bile strašne, jer to je šok, kada netko ode iznenada, kada nisi pripremljen, za mene, za djecu. Definitivno nam je to promijenilo život iz temelja. Dakle, jedan život koji smo imali 23-24 godine, nakon toga, na neki način, krećeš ispočetka, jer znaš da moraš nastaviti i živjeti i raditi. Kao robot, jer u tom trenutku misliš da je život stao, a nije', rekla je svojedobno Doležal za Jutarnji list.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Novopečena mlada

Jelena Leko za RTL.hr o detaljima vjenčanja: 'Bilo je bajkovito, suprug je navikao na blagi interes javnosti'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba