Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
život nakon showa

Sanja Žuljević: 'On je moj ponos'

I dok mnogi jedva čekaju drugu sezonu showa 'Život na vagi', trenerica Sanja otkrila je kako će i izvan showa nastavit suradnju s finalistom prve sezone Darjanom Zajačkom

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 19.10.2017. u 14:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sanja Žuljević, trenerica plavog tima prve sezone 'Života na vagi' nedavno je osmislila program 4X4 s kojim možete u samo četiri tjedna doći u top formu. Osim s njom, četiri tjedna, 40 minuta dnevno, šest puta tjedno mogli ste vježbati s Darjanom, Gabi i Katarinom. 

Ubrzo se bliži kraj programa, a Sanja je otkrila dio svojih planova. Naime, čini se kako će trenerica nastaviti suradnju s finalistom prve sezone, 36-godišnjim Darjanom Zajačkom. 

Naime, Sanja je u objavi na društvenim mrežama istaknula koliko je ponosna na sve što je Darjan napravio otkako je ušao u show 'Život na vagi'. Osim što je izgubio kilograme, čini se, našao je novi životni poziv. 

"Školuje se da postane fitness trener i iskreno mogu reći, on je moj ponos. I bit će mi čast u skoroj budućnosti raditi s njim", napisala je Sanja. 

Darjan je nedavno upisao Fitnes učilište i uskoro će svoje stečeno znanje moći primjeniti na drugima. O svojoj trenerici koja mu je uz prijatelje i obitelj bila najveća podrška. 

"Sanja je hodajući sex", kroz smijeh kaže Darjan te ipak ozbiljnije nastavlja da je Sanja "izvrstan motivator, spremna u svakom trenutku pohvaliti trud i rezultat, a kritika koju dobronamjerrno uputi djeluje samo dodatni poticaj za ostvaranje cilja. Žena je zmaj ili kako je ja imam u imeniku Sanja Luda P..", kaže Darjan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
15 godina poslije

Evo gdje su danas i što rade zvijezde prve hrvatske sapunice 'Zabranjena ljubav'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba