Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pojela mousse

Sara i Josip su osvojili imunitet i postali prvi finalisti showa

U predzadnjoj dnevnoj emisiji 'Života na vagi' kandidati su morali odraditi posljednje iskušenje u showu, a onaj tko pobijedi, dobit će imunitet i direktno otići u finale!

Image
Foto: RTL
Tabloid.hr/ 14.12.2017. u 21:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zadatak je takav da dvoje kandidata sjedne za servirani stol i tko prije uzme zlatnu vilicu, koja se nalazi na sredini stola, ostaje u igri te jede i čeka sljedećeg kandidata. Pobjeđuje onaj koji uzme zadnji zlatnu vilicu i pojede zadnje jelo.

Tomislav je morao prvi sjesti jer je imao imunitet od posljednjeg iskušenja, a Siniša je izvukao broj dva te sjeo preko puta Tomice.

Dečki su odlučili ne pojesti ništa što je bilo na pladnju iako se radilo o malo kalorija. Budući da ništa nisu pojeli, napustili su stol, a umjesto njih sjele su Jelena i Manuela, koje su na stolu dočekale štrukle. Jelena je prva zgrabila zlatnu vilicu dok se Manuela još nije ni snašla. 'To mi je najdraže jelo, štrukle! Baš se veselim što ću pojesti štruklu!', kazala je Jelena, koja je tek tada shvatila da će morati pojesti još tri jela ako želi pobijediti i dobiti imunitet.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Sljedeća koja je sjela preko puta nje bila je Sara, a cure je na stolu dočekalo drugo jelo – okošteni pileći batak i zabatak te krumpirići. Sara je prva zgrabila vilicu i tako je Jelena ispala iz borbe za imunitetom. Budući da je Jelena ispala,  Dorian je bio sljedeći koji je sjeo preko puta nje, no Sara je prva zgrabila vilicu. Iako više nije mogla jesti,  ipak je pojela na silu. Posljednja prepreka prije finala bio joj je Josip. Na stol je stigao desert – mousse s tri čokolade sa 765 kalorija, ali Sara je opet bila brža!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Na jedvite jade Sara je pojela mousse i tako postala prva finalistica 'Života na vagi'!

Nakon iskušenja natjecatelji su ponovno došli na stazu, gdje su prvi dan showa odradili inicijalni trening. 'Staza vam je poznata, očekujem izuzetno dobre rezultate danas, vjerojatno ćete šokirati i mene i sebe rezultatima koje ćete pokazati', kazala je trenerica Sanja.

Jelena je iz minute i 40 sekundi, koliko je prvi put izdržala u planku, danas izdržala 4 minute i 40 sekundi! Tomica je prvi put uspio napraviti pola trbušnjaka, a sada je uspio 20!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svi su bili najviše ponosni na Sinišu jer je za 28 sekundi otrčao dužinu za koju mu je prvi puta trebalo 40!

Nakon specijalnog treninga došao je red na najvažniji, posljednji veliki izazov. Pobjednik ili pobjednica, onaj tko osvoji izazov, ulazi direktno u finale. Dorian nije mogao sudjelovati zbog ozljede oka kao ni Siniša.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

'Trčite 12 krugova, svaki krug simbolizira tjedan koji ste proveli u kući, ali krećete sa svojom starom težinom. Nakon svakog kruga treneri će vam iz torbe izvaditi onoliko kila koliko ste skinuli u tom ciklusu. Ovaj izazov nije samo borba za ulazak u finale, nego podsjetnik od kuda ste krenuli i do kuda ste došli!', kazala im je Marijana.

Jelena je svoje trčanje započela s dodatnom težinom od 34 kile, Josip sa 24, 6 kila, Manuela sa 32, 3 kile, Sara sa 23,7 kila dok je Tomica izazov započeo s dodatnom težinom od 42,4 kile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
Masked Singer

ISPOD MASKE JOKERA SKRIVALA SE MIRTA MILER: 'Bilo je ovo jako znojno iskustvo!'

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Josip je pobijedio u velikom izazovu i tako postao drugi finalist. 'Svi ste vi moralni pobjednici i svaka vam čast!', rekli su im Mario i Sanja.

Tko još odlazi u finale, gledatelji će saznati sutra u 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba