Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ispred kamera

Šarmantni Borna Sosa zavodio poznatu radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić: 'Ti si jako lijepa'

Hrvatski reprezentativac Borna Sosa 2017. godine gostovao je u emisiji Ivane Mišerić i otkrio nekoliko detalja iz svog privatnog života

Image
RTL.hr/ 23.9.2022. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nogometaš Borna Sosa sinoć je postigao gol u hrvatskom dresu, a nakon spektakularne pobjede nad Danskom, Vatreni su slavili pred prepunim Maksimirom. Zvijezde večeri bili su mladi nogometaši, Lovro Majer i Borna Sosa o kojima se, barem kada je riječ o privatnom životu, ne zna baš mnogo.

Baš zato, nakon odlične utakmice, društvenim mrežama krenula je kružiti snimka, odnosno intervju koji je Borna prije pet godina dao radijskoj voditeljici Ivani Mišerić. Mladi nogometaš u emisiji 'Plavi kvart' pred kamerama se pohvalio kako je turski jezik naučio zahvaljujući sapunicama. ''Obožavam turski i znam pričati turski. Znam ga čak i tečno prevoditi", rekao je Borna, a potom ga je voditeljica zamolila da mu kaže nešto na tom jeziku.

''Kako se kaže hvala'', pitala ga je Ivana, no Sosa je samo izgovorio rečenicu koja u prijevodu znači: ''Ti si jako lijepa''. Voditeljica je potom prokomentirala kako ju je mladić iznenadio. ''Ne mogu vjerovati da voliš turske sapunice'', rekla je iznenađena Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Znam, nije mi ni tata vjerovao pa kad sam mu stao iza televizora i prevodio, bilo je - 'što, kako, otkud, gdje…'", rekao je mladi nogometaš.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika sreća

Mirnu luku našla uz kapetana! Nika Fleiss živi nekim novim životom, a nedavno je ponovno pronašla i ljubav

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba