Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
vjerovali ili ne

Saša Antić iz TBF-a mora se pojaviti na sudu zbog hita 'Mater'

Saša Antić pozvanje na sud kako bi objasnio značenje svoje pjesme u kojoj između ostalog stih ide 'Moja mater te traži'.

Image
Foto: Tino Jurić/Pixsell
Tabloid.hr/ 16.3.2018. u 13:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako sam doznao, okrivljenik je mladić koji je poslao policajcu SMS  poruku u kojoj je, između ostalog, pisalo i: 'Naša mater te traži', napisao je Saša Antić, član splitskog benda TBF u svojoj kolumni.

Budući da se mladić koristio stihovima iz hita 'Mater' koju je Antić napisao sud smatra da je najstručniji za tumačenje tih riječi kako bi se utvrdilo ima li u njima i u kojoj mjeri elemenata ozbiljne prijetnje.

Glazbenik je zato dobio poziv od Općinskog suda u Virovitici da se pojavi kao svjedok na raspravi u kaznenom predmetu. 

"Što reći, zahvalan sam na prilici da javno tumačim značenje jedne svoje pjesme jer se znalo dogoditi da se poneke protumače potpuno pogrešno od onog što sam njima htio reći", istaknuo je pjevač i tekstopisac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Zamišljam čekaonice svjetskih sudova prepune autora pjesama, filmskih scenarija, stripova i romana kako čekaju red za tumačenje značenja svojih kreacija pred časnim sudom. Tarantino i Eminem imaju opunomoćene zaposlenike koji lete svijetom jer ne mogu biti odjednom na više lokacija. Sve troškove, naravno, snosi sud. U nekoj sudnici, možda upravo sad, mudri sudac, sijed i pred mirovinom, udara batom i stišava žamor uzbuđenih gledatelja. Nakon što se dvorana umiri, odlučno i glasno postavlja pitanje Oliveru Stoneu: „Što ste mislili s tim ‘Say hello to my litlle friend!’?“, dodao je Antić. 

Cijelu kolumnu pročitajte OVDJE. 

Upravo se čita

Image
NA IZNENAĐENJE MNOGIH

Ovo je prvi put u 'Braku na prvu' da su se Saša i Bojan složili: 'Ostajem, smislit ćemo nešto'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
gdje je nestala?

Sjećate se bivše supruge Nike Kranjčara? Samozatajna Simona nakon razvoda povukla se iz javnog života, a sreću pronašla u odvjetniku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba