Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dame iza mikrofona

Saznajte koja je ljepotica zasjala na tronu Miss radija 2018.

Natjecanja ljepote nikad dosta, ali za ovakav izbor, sigurno još niste čuli. Birali smo najljepše od onih koje čujete, ali ne vidite. O da, eksluzivni žiri odabrao je najljepšu radijsku voditeljicu, a vi saznajte tko je ona i kako joj je to pošlo za rukom

Julija Bačić/ 1.9.2018. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jeste li se ikad pitali kakvo se lice krije iza ugodnog glasa radijske voditeljice? Glas je to koji čujemo, ali ne vidimo, a to je prava šteta jer upravo je radio posljednjih nekoliko godina radno mjesto mnogih ljepotica.

Zašto je ljepota bitna u radijskom eteru, odlučili smo provjeriti na glavnom zagrebačkom trgu.

"Što mislite, zašto je ljepota bitna za posao radijske voditeljice?", upitali smo slučajne prolaznike. "Zato što ako je čovjek lijep iznutra to izlazi iz glasa i načina na koji čovjek vodi program", odgovorila nam je jedna dama. 

A tko su ljepotice ispred radijskih mikrofona, kako je pokazalo naše istraživanje, zapravo tek rijetki znaju, i ne, one nisu manekenke niti modeli iako bi se i u toj ulozi izvrsno snašle. Ivana, Lorena, Tatjana, Ecija i Nives vladarice su najpopularnijih frekvencija u Hrvatskoj, ali i naše najljepše radio voditeljice. Baš smo zato slušateljima dali poseban zadatak - izabrati miss radijskog etera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svatko je imao svog favorita, ali jedna ljepotica je ipak sve oborila s nogu. Odluka naroda je jasna: Miss radija 2018. je Lorena Nosić. Svojim glasom osvojila je slušatelje, a šarmom naš žiri. Zbog ove missice i njezinih pratilja, prava je šteta što radio valovima, ne putuje i slika.

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Image
Tomislav Miletic/PIXSELL

(FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba