Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
na plažu bez parea

Saznajte koje će naše zvijezde ovo ljeto ponosno pokazivati svoja isklesana tijela

Borba sa suvišnim kilogramima nikad nije jednostavna, a znaju to dobro i brojne celebrity face koje godinama muku muče s težinom. No, tome je očito došao kraj. Koje su to zvijezde objavile rat kilogramima i ovo ljeto dočekale bez parea, za vas je pobrojala naša fit reporterka Julija Bačić.

Julija Bačić/ 15.7.2018. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na sreću ili žalost, rat s kilogramima ne zaobilazi ni estradu. U njihovu slučaju, dijeta je "premalen zalogaj" jer ovdje se vode žestoki režimi pa čak i odlazi pod nož.

Tko će ovog ljeta zanosno hodati plažom, otkrivamo u našoj top listi pobjednika koji su, kada je u pitanju prehrana, stali na kočnicu. Sto ljudi, sto ćudi. A sve to nije promaklo ni našoj dežurnoj ekspertici za zdrav život, Sanji Žuljević.

5.MJESTO
Tony Cetinski - Zahvaljujući zdravom načinu života, ali i liposukciji, mršaviji je za čak dva konfekcijska broja. Poznati pjevač jedan je od rijetkih koji je o skidanje masnog tkiva čak i javno progovorio. "Rekao sam da jesam i bolje se osjećam, mogu preporučiti svakome", kaže Tony. I baš zato,  ulazak u peto desetljeće dočekat će mršaviji nego ikad.

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Image
Dino Stanin/PIXSELL

(FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) 

"Moje mišljenje, ako nisi promjenio navike velika je opasnost da se to neće održati. On spominje svoju ženu kao super primjer za promjenu navika i zaista se nadam da će im to upaliti jer je to ipak samo privremeno rješenje", smatra Sanja Žuljević. 

4.MJESTO 
Ana Begić Tahiri - "Kad sebe guglam ili nešto tražim, imam osjećaj da nisam ništa u životu napravila osim bila na dijeti. Ja sam nitko i ništa, ja sam neka osoba koja je bila na dijeti", priznala je Ana. 

O suočavanju  s brojkama na vagi iskreno govori i četvrtoplasirana na ovoj super popularnoj listi, glumica Ana Begić Tahiri.  Stroga dijeta, puno vježbanja, ali na kraju ipak i ruke kirurga, pomogle su Ani da ovog ljeta na plažu može bez parea.

Image
Foto: Bojan Zibar i Damira Kalajžić
Image
Bojan Zibar i Damira Kalajžić

(FOTO: Bojan Zibar i Damira Kalajžić)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ana Begić ustvari sama priznaje što se dogodilo, išla je na poprilično restrikcijsku dijetu pod strogom kontrolom,  jako puno dnevno je trenirala, na kraju je išla na uklanjanja kože, zahvat koji je ok jer je navodno koža bila rastegnuta nakon trudnoće. Ono što je izuzetno bitno kad se završe takvi restikcijski  režimi je da li je moguće održati tu kilažu na jedan zdrav način", kaže Sanja. 

3.MJESTO
Danijela Dvornik - "Malo veći rad na sebi može doprinijeti da se možda bolje izgleda za svoje godine, tako ja nemam osjećaj koliko imam godina dok mi ne kažu", kaže Danijela. 

Koliko ima godina Danijela Dvornik teško je zaključiti po fotografiji njezine vitke figure u kupaćem kostimu, jer Danijela je u posljednjih nekoliko godina izgubila čak 14 kilograma

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
MASKED SINGER UŽIVO

ISPOD MASKE FLAMINGICE SKRIVALA SE SEMENTA RAJHARD! WOW - Jeste li ovo očekivali?

 "Fura svoj film, stisla je iznutra pa izvana, desio se taj klik. Stalno priča o prehrani, o vježbanju i ono sve što mogu reć je izgledaš mrak, budi nam primjer. Ellina mama pravi je primjer kako ne treba odustati, a njezin težak put do top forme svakodnevno pratimo i na društvenim mrežama. Go Danijela", zaključila je Sanja Žuljević. 

2.MJESTO
Iva Todorić -"Promjenila sam život iz korijena prije sedam godina i počela sam raditi na sebi", kaže Iva.

Rad na sebi doveo je kćer Ivice Todorića do figure iz snova, ali i visokog drugog mjesta ove top liste rekordera po pitanju izgubljenih kilograma.

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Image
Grgur Zucko/PIXSELL

(FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Izgleda mrak, žena je zaista bila velika i pričamo baš o velikom gubitku kilograma. Samim time rispekt, pisalo se o zahvatu podvezivanja želuca i ja ću samo reći očito je upalilo", kaže Sanja. 

Upalilo je jer Iva konačno nosi uske haljine i pritom ne skida osmijeh s lica. Tko zna, možda je i poslovni brodolom njezine obitelji kumovao tome da Todorićeva mezimica jednostavno počne paziti što, kad i u kojoj količini jede.


1.MJESTO
A svoju vitku liniju sve ponosnije pokazuje i naša predsjednica Kolinda koja je zahvaljujući čeličnoj voli i tesanju figure, zasluženo zasjela na tron ove top liste.

Image

Kolinda Grabar Kitarović

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Image

Kolinda Grabar Kitarović

Dusko Jaramaz/PIXSELL

(FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču


"Naša predsjednica jako lijepo izgleda. Da li je bilo zahvata nekakvih ili ne, nemam pojma, ali ono što bi rekla lijepo ju je za vidjeti i daje lijep primjer ostatku nacije. Imaš samo jedno tijelo, nećeš druge godine imati novi mandat s novim tijelom", rekla je Sanja. 

U borbu za novi mandat Kolinda će, sigurni smo, ući u top formi. Možda svojim primjerom potakne i supruga Jakova, ali i ostale Hrvatice i Hrvate, da jednostavno krenu njezinim putem do savršene figure.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba