Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
jedna je i iz Slovenije

Sedam mladih dama u borbi za titulu novog glazbenog talenta 'Discover'

RTL Music i MPA Akademija nedavno su pokrenuli jedinstveni projekt 'Discover' u kojem će jedan sretnik/ica ili bend dobiti priliku potpisati izdavačko/nakladnički ugovor te snimiti singl i video spot

Image
Tabloid.hr/ 17.5.2018. u 12:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je stručni žiri RTL Musica pogledao sve pristigle prijave na jedinstvenom glazbenom natječaju 'Discover' kojeg su zajedničkim snagama organizirali RTL Music i MPA Akademija, odabrano je 12 finalista koji su korak bliže ostavarenju svog sna o glazbenoj karijeri te potpisu izdavačko/nakladničkog ugovora. Osim toga, netko od 12 sretnika će dobiti priliku i snimiti svoj singl i video spot za isti. 

Pobjednik će biti finalist čija snimljena izvedba prikupi: najviše oznaka ‘’LIKE’’ na Facebook stranici organizatora, potom najviše pregleda na platformi RTLplay, ali i najveću ocjenu stručnog žirija RTL Musica kojeg čine Danko Stefanović, izvršni direktor RTL Music, Ante Pecotić, predsjednik Hrvatskog društva skladatelja i jedan od najuspješnijh autora te Andrej Lončarić, ravnatelj MPA Akademije. 

U 12 najboljih nalazi se sedam mladih dama koje vam ovim putem predstavljamo. 

Izaberite svog favorita na RTLplay-u i glasaj na RTLplay Facebook stranici  i to od 15. svibnja do 1. lipnja. 

Nina Kaiser ima 23 godine i studentica je sociologije. Solo pjevanjem se bavi četiri godine na Rock akademiji. Kaže kako je pjevanje njezina velika strast, a dosad je nastupala sa zborom Rock akademije, gažirala u akustičnom duu te glumila, pjevala i plesala u mjuziklu Snjeguljica kao članica studentske dramske skupine Hrvatskih studija. 

Image
Foto:
Image

Izvedbu poslušajte ovdje: https://play.rtl.hr/pjesme-p_9717/nina-kaiser-c_12003303

Dora Smolić je maturantica veterinarske škole u Zadru. Za sebe kaže da ne bi mogla zamisliti početak dana bez pjevanja. Ipak većinom pjeva kod kuće u svojoj sobi i šali se da se svojima kući već popela na glavu. Upravo zato se odvažila i prijavila na ovaj natječaj i završila u finalu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

Izvedbu poslušajte ovdje: https://play.rtl.hr/pjesme-p_9717/dora-smolic-c_12003291

Maja Sever Cuglin, ima 28 godina i po struci je odgojiteljica, no od malena je zaljubljena u pjevanje.  Godinama radi na raznim pjevačkim i plesačkim projektima sa hrvatskim i inozemnim glazbenicima i plesačima. Osim toga od 2009. je vodi voditeljica polinezijskih plesova te trbušnog plesa. 

Image
Foto:
Image

Izvedbu poslušajte ovdje: https://play.rtl.hr/pjesme-p_9717/maja-sever-cuglin-c_12003297

Doroteja Vinković ima samo 16 godina i pohađa drugi razred glazbene gimnazije u Darurvaru. Osim pjevanja, svira klarinet kojeg obožava.  U svijet glazbe kaže uveo ju tata koji je profesor klarineta. Na klarinetu  ističe više voli svirati klasiku jer joj je to poseban izazov, ali više pjeva modernu glazbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ŠTO PRIJATELJI MISLE?

Upoznavanje nije prošlo najbolje: 'Nije ništa rekao, ali po Ivanovom pogledu sam shvatila da ga je izbacila iz takta'

Image
Foto:
Image

Izvedbu poslušajte ovdje: https://play.rtl.hr/pjesme-p_9717/doroteja-vinkovic-c_12003295

Sara Ljubljanović ima 21 godinu i studira Fakulteta za Menadžment u Turizam. Glazbom se bavi od svoje sedme godine. Završila je osnovnu i srednju glazbenu školu te pjevala je u zboru Mozartine. 

Image
Foto:
Image

Izvedbu poslušajte ovdje: https://play.rtl.hr/pjesme-p_9717/sara-ljubljanovic-c_12003305

Dora Pletikosa ima 16 godina iz Zagreba. Osim gimnazije ide i u srednju glazbenu školu na odjelu teorije i pjevanja. Telent i ljubav prema glazbi je naslijedila od roditelja koji su također glazbenici. Počela je pjevati s četiri godine u zboru Bajka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

Izvedbu poslušajte ovdje: https://play.rtl.hr/pjesme-p_9717/dora-pletikosa-c_12003281

Neža Devčić ima 20 godina i dolazi iz Kopera u Sloveniji. Po struci je frizerka, a priznaje kako joj je oduvijek san biti pjevačica. Sedam godina je imala svoj bend s kojim je nastupala na svadbama, no želja joj je okušati se i profesionalno. 

Image
Foto:
Image

Izvedbu poslušajte ovdje: https://play.rtl.hr/pjesme-p_9717/neza-devcic-c_12003301

Izaberite svog favorita na RTLplay-u i glasaj na RTLplay Facebook stranici  i to od 15.svibnja do 1.lipnja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sve o životu u velikom intervjuu

Popularna blogerica Veronika Rosandić: O teškom prekidu ljubavne veze na društvenim mrežama i lošim stranama 'influencerstva'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba