Play ponuda
Play ponuda
SEDAM DANA, 90-AK FILMOVA

Sedmo izdanje Zagreb Film Festivala

Cijene ulaznica za sve projekcije kretat će se od 15 do 25 kuna, a po prvi puta filmovi će se prikazivati na pet lokacija.

Image

ZFF ZFF

V.H./ 14.10.2009. u 11:26
Play ponuda

Zagreb Film Festival, jedna od najvećih regionalnih filmskih smotri, po sedmi će se put održati od 18. do 24. listopada. Uz već poznate (Studentski centar i Europa), predstojeći ZFF održat će se i na dvije nove lokacije - u kinima Tuškanac i Movieplex te Dokukinu Croatia.

U glavnom natjecateljskom programu ove će godine "snage odmjeriti" 10 dugometražnih i petnaest kratkih filmova te trinaest dokumentaraca. Tu su i brojni popratni programi, koncerti i izložbe, a cijene ulaznica za sve projekcije kreću se od 15 do 25 kuna.

Među devedesetak naslova, vrijedi izdvojiti onaj lidera Discipline Kičme, Dušana Kojića-Koje, koji se krije iza bizarnog naslova "Fank-I-Lastiš Crnog Zuba", i pobjednika Cannesa u konkurenciji kratkog filma "Arena" (Joao Salavize).

Od poratnih programa najviše prašine podigao je "Film kao propaganda" u kojem ćemo imati prilike pogledati ostvarenja Leni Riefenstahl i bizarni američki film "Četnici", snimljen 1943. godine.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAV JE U ZRAKU

Iva Grgurić prvi put pokazala dečka: Beogradski je biznismen, golupčići ne mogu biti zaljubljeniji

Play ponuda

Više s weba