Play ponuda
Play ponuda
NOVI SPOT

Seksi i mokre Feminemke

Spot za pjesmu "Sve što ostaje" je ujedno i predstavljanje novoga imidža i smjera u kojemu će djevojke krenuti.

D.K./ 19.11.2009. u 11:41
Play ponuda

ZAGREB - Dva mjeseca nakon što je Nikol Bulat naprasno napustila grupu Feminnem, djevojke u novoj postavi kreću u nove radne pobjede. Neda Parmać i Pamela Ramljak, zajedno s novom članicom Nikom Antolos (inače, sudionicom našeg glazbenog showa "Hrvatska traži zvijezdu") snimile su spot za pjesmu "Sve što ostaje" i time predstavile novi imidž i smjer u kojem će se odsad kretati njihova glazba.

Spot je djelo proslavljenog estradnog redatelja Darka Drinovca, a za styling je zaslužna nova zvijezda hrvatskog modnog neba Nina Šklempe. "Presretne smo zbog novog spota i divnih ljudi koje smo upoznale započinjući novu fazu grupe Feminnem. Zahvalni smo RTL-u što nam je ukazao na Niku, koja se savršeno uklopila u naš novi koncept", rekle su nam na promociji spota Pamela i Neda te dodale da će početkom 2010. godine svjetlo dana napokon ugledati njihov drugi studijski album.

Pogledajte premijerno spot za pjesmu "Sve što ostaje", a sve što djevojke misle o njemu i njihovoj glazbenoj budućnosti večeras u Exkluzivu!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Play ponuda

Više s weba