Ostalo

Seksi obline Lidije Bačić začarale frajere u teretani: pjevačica nam je otkrila kakvi dečki nju privlače

Za nju kažu da je jedna od najseksepilnijih Hrvatica. I dok muškarci uzdišu za njezinim tijelom, a žene joj zavide, Lidija Bačić tvrdi da za njezino savršeno tijelo nije zasluženo ni vježbanje, ni posebna prehrana, već geni

Silvija Štrbac
28.11.2016 18:10

Znojenje od ranog jutra. Korisnici teretane ne mogu obuzdati pogled, oči im bježe na zamamne Lidijine obline. A ona kaže da joj to ne smeta. Ponosna je na svoju seksi liniju. A mi smo zavidni jer Lidija uopće ne pazi na prehranu. Jede što joj se jede, a za ovakvo tijelo, kaže, krivi su geni.

"Jedem sve. Od zdrave hrane do nezdrave, do slatkiša, kolača, svega", priznala je.

A često se i sama primi kuhače, pa njezini prijatelji ližu prste.

"Volim kuhati, mi Dalmatinci svi smo odgojeni na toj nekakvoj dalmatinskoj prehrani tako da u mojoj kuhnji nema nešto previše začina, sve se radi na maslinovom ulju. A što najviše volim spremati, to su razna rižota, rožoto od sipe, razne načine piletine. Volim sve jesti", ispričala je.

Pročitajte još
Lidija Bačić objavila video sa snimanja spota i podsjetila nas kako je nevjerojatno seksi

A više od svega Lidija voli skakati po pozornici."Jedva sasvim normalna cura, koja voli pjevati. Eto, tako bi ja sebe opisala. Radim posao koji volim", rekla je.

Prije nekoliko dana izbacila je spot za pjesmu 'Kompas'. Kao i ostale, i ova pjesme govori o odnosu muškarca i žene.

"Mislim da smo svi izgubili kompas u jednom trenu zbog ljubavi. Ali onda se svi opametimo malo pa postanemo čvršći. Ja sam postala s godinama čvršća, snažnija, pa čak i hladnija moglo bi se reći. Mislim da ni ne bi mogla otpjevati neki tekst u kojem se barem malim dijelom nisam našla bar u jednom stihu", rekla je.

Na snimanju posljednjeg spota Lidiji se dogodila i mala nezgoda zbog koje je njezin džep ostao lakši za par tisuća kuna.

"Istina je, ali nisam ja kriva, kriv je pojas. Ili sam ja možda onako bila puna energije pa je palo s mene. Ali u svakom slučaju razbila sam potpuno novu gitaru. Iz dućana", ispričala je.

A kad su muškarci u pitanju - e tu nastupaju problemi. Onaj pravi još joj ne grije postelju. "Možda me se boje pa slabije prilaze", našalila se Lidija.

No jedan od muškaraca koje je privukla je Oliver Dragojević . Stari morski vuk i mlada pjevačica imaju zajednički projekt - nastup u Švicarskoj.

"To mi je jako drago, obožavam Olivera, oboje smo Korčulani", rekla je.

Možda joj Oliver udijeli i pokoji savjet kako da pjevačica lijepog glasa i stasa poput njega opstane na sceni 55 godina.