Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
CRAZY HORSE

Seksi spektakl u Zagrebu

U zagrebačkom će Hypo Centru zgodne djevojke iz Crazy Horsea po prvi put u ovom dijelu Europe pokazati svoju raskošnu predstavu "Show Désirs" te podsjetiti Hrvate kako je to izgledalo nekad, kada se puno više kabaretskih predstava moglo pogledati u našim kazalištima.

K. T./ 31.3.2011. u 17:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zgodne djevojke iz plesačke skupine Crazy Horse koje će se hrvatskoj publici predstaviti 1. i 2. travnja u 20 i 22 sata, mlade su uzdanice tradicije duge 60 godina.

U zagrebačkom će Hypo Centru, točnije u dvorani Kornati, po prvi put u ovom dijelu Europe pokazati svoju raskošnu predstavu "Show Désirs" te podsjetiti Hrvate kako je to nekad izgledalo, kada se puno više kabaretskih predstava moglo pogledati u našim kazalištima.

Na press konferenciji održanoj u četvrtak u hotelu Dubrovnik, stigle su četiri zgodne plesačice francuske trupe, odjevene u dugačke crne ogrtače i novinarima priuštile samo mali pogled na njihova tijela i zaintrigirale maštu prije prvog njihovog nastupa u petak.

Le Crazy Horse pariški je klub čije su predstave poznate diljem svijeta i tijekom godina su stekle kultni status. Dobivaju i više od 500 molbi godišnje no unatoč tome prihvaćaju samo dvadeset plesačica.

Jedna od zanimljivosti su i to da tijela plesačica moraju biti u skladu s estetskim kriterijima osnivača kluba Alaina Bernardrina što se vidi po sličnostima u građi između svake djevojke.

Muškarci, pazite! U njihove svlačionice ne smijete ući koliko god izgarali od želje da ih vidite pobliže nakon što doživite njihov show.

Uz pomoć priloženog videa pripremite se na to što Vas očekuje u petak i subotu ako odlučite platiti cijenu ulaznice od 425 kuna u koju je uključen i šampanjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Božo Pavlić: 'Još u pubertetu sam shvatio tko sam, a dečko i obitelj su moja najveća podrška'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba