Ostalo

Seksi spektakl u Zagrebu

U zagrebačkom će Hypo Centru zgodne djevojke iz Crazy Horsea po prvi put u ovom dijelu Europe pokazati svoju raskošnu predstavu "Show Désirs" te podsjetiti Hrvate kako je to izgledalo nekad, kada se puno više kabaretskih predstava moglo pogledati u našim kazalištima.

K. T.
31.03.2011 17:30

Zgodne djevojke iz plesačke skupine Crazy Horse koje će se hrvatskoj publici predstaviti 1. i 2. travnja u 20 i 22 sata, mlade su uzdanice tradicije duge 60 godina.

U zagrebačkom će Hypo Centru, točnije u dvorani Kornati, po prvi put u ovom dijelu Europe pokazati svoju raskošnu predstavu "Show Désirs" te podsjetiti Hrvate kako je to nekad izgledalo, kada se puno više kabaretskih predstava moglo pogledati u našim kazalištima.

Na press konferenciji održanoj u četvrtak u hotelu Dubrovnik, stigle su četiri zgodne plesačice francuske trupe, odjevene u dugačke crne ogrtače i novinarima priuštile samo mali pogled na njihova tijela i zaintrigirale maštu prije prvog njihovog nastupa u petak.

Le Crazy Horse pariški je klub čije su predstave poznate diljem svijeta i tijekom godina su stekle kultni status.Dobivaju iviše od 500 molbi godišnje no unatoč tome prihvaćaju samo dvadeset plesačica.

Jedna od zanimljivosti su i to da tijela plesačica moraju biti u skladu s estetskim kriterijima osnivača kluba Alaina Bernardrina što se vidi po sličnostima u građi između svake djevojke.

Muškarci, pazite!U njihove svlačionice ne smijete ući koliko god izgarali od želje da ih vidite pobliže nakon što doživite njihov show.

Uz pomoć priloženog videa pripremite se na to što Vas očekuje u petak i subotu ako odlučite platiti cijenu ulaznice od 425 kuna u koju je uključen i šampanjac.