Ostalo

Seksi spot začinio izbornu kampanju u Njemačkoj!

Ovih se dana puno priča o stranci Die Partei nakon što je u kampanji za njemačke parlamentarne izbore na nacioonalnoj televiziji ZDF prikazan njihov kontroverzni spot.

M.B.
13.09.2013 15:01

Die Partei je njemačka politička stranka koju su 2004. godine osnovali urednici satiričkog magazina Titanic . Naravno, od tada pa do današnjih dana njihov je zadatak uglavnom zabavljati političku publiku te podizati puno prašine.

Stranka koju vodi Martin Sonneborn zalaže se, između ostaloga, za dizanje zida oko Njemačke te za suđenje kancelarki Angele Merkel u kavezu!?

I ovih se dana puno priča o ekipi iz Die Partei nakon što je u kampanji za njemačke parlamentarne izbore na ZDF-u prikazan njihov kontroverzni spot.

Naime, tijekom 90 trajanja stranačkog spota gledatelji su mogli vidjeti scenu seksa, doduše cenzuriranu, ali je malo toga ostalo mašti na volju.

Ovim spotom, kažu čelnici stranke, htjeli su promovirati svoju obiteljsku politiku, no iznenađujuće je što se vrlo malo gledatelja bunilo.

Spot je pušten na nacionalnoj televiziji odmah iza večernjih vijesti oko 22:30 sati, a iz ZDF-a su poručili da ih je zvalo samo troje bijesnih gledatelja.

"Gleda li netko stranački spot od Die Partei na ZDF-u? Mislim, dragio Bože, što je to?", upitala je Twitter korisnica Katharina, dok su ostali to nazvali 'najbolji političkim spotom svih vremena'..

Visokotiražni Bild je, pak, ovaj spot nazvao klimaksom političke kampanje za parlamentarne izbore.