Ostalo

Seksi striptiz u San Remu

Prvu večer talijanskog festivala u San Remu obilježila je pin-up diva Dita Von Teese koja je na pozornici izvela seksi striptiz.

P.P.
17.02.2010 12:29

Pin-up diva Dite Von Teese izvela se seksi striptiz kojim je obilježili prvu večer slavnog talijanskog festivala San Remo. Kraljica burleske na pozornici se pojavila u raskošnoj krznenoj bundi ali malo-pomalo ostajala je bez garderobe, da bi na koncu završila u velikoj čaši martinija gdje se brčkala samo u donjim gaćicama. Iako pomalo skandalozno za San Remo, publika je nastup ispratila gromoglasnim pljeskom.

Festival u San Remu ove godine slavi 60. rođendan i Ditin striptiz nije jedini skandal koji je oblježio prvu večer. Talijansku javnost potresa priča o glazbeniku Morganu koji je izbačen s festivala, koji je prije nekoliko tjedana u jednom intervjuu priznao da voli konzumirati drogu "jer mu pomaže". Voditelji su se šalili na njegov račun što je izazivalo salve smijeha u publici.

Osim gorespomenute Dite Von Teese, gosti prve večeri bili su nogometaš Antonio Cassano i engleska reality zvijezda Susan Boyle.