Ostalo

Sementa Rajhard otkrila čime ju je osvojio budući suprug, ali i kako je bilo odrastati u lunaparku

A što bi izdvojila kao svoje tri najbolje karakteristike, kako je izgledao njezin glazbeni početak i zašto je upisala pravo, saznajte u videu

Antonia Hrvatin
12.06.2019 14:45

Danas je u naš mali studio došla poznata pjevačica i glumica Sementa Rajhard koja je pred kamere prvi put stala upravo na našoj televiziji i to u showu Hrvatska traži zvijezdu prije deset godina.

Sementa se i dan danas rado prisjeća tih dana. "Show mi je tada zaista otvorio mnoga vrata i očvrsnula sam zbog njega, a tada su počeli i razni angažmani. Kada bih vratila vrijeme, ništa ne bih promijenila", rekla je Sementa. S nekim kandidatima je i dalje ostala u prijateljskim odnosima jer smatra kako je međusobna podrška iznimno važna."Važno je biti si podrška u bilo kojoj umjetnosti, bilito gluma, pjevanje ili ples", zaključila je.

A nedavno je ova pjevačica izdala i svoj novi singl pod nazivom " Sirene ". "Reakcije fanova su jako dobre, čini se kako jepjesma catchy te kako brzo 'ulazi u uho', a to je meni jako bitno", rekla je.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Jako volim sevdah pjevanje , ali u ovim modernim izdanjima pa ćemo nešto u tom stilu možda i posnimiti nešto u budućnosti", otkrila nam je.

Zbog uloge u jednoj seriji, imala je priliku stati na pozornicu i pjevati s Halidom Bešlićem , aova lijepa pjevačica već zna s kime bi rado surađivala kada je glazba u pitanju: "Definitivno Doris Dragović . Sve moje prijateljice i ja volimo slušati njezine pjesme te je jako volim i cijenim kao izvrsnu glazbenicu i umjetnicu", otkrila nam je.

Ono što izdvaja Sementu od svih ostalih na našoj sceni je činjenica da je odrasla u lunaparku . Nikada nije na jednom mjestu boravila dulji vremenski period, a škole je mijenjala na tjednoj bazi. No, kaže kako taj period života nikada ne bi promijenila.

"Jedino negativno je bilo to što bih se ja taman sprijateljila, a mi bi već selili na drugo mjesto, a s time i ja u drugu školu. Zaista cijenim taj život i ne bih ga mijenjala jer me naučio i priviknuo na neke situacije u budućnosti", rekla je.

Uz to što joj je karijera uvijek u usponu, Sementi cvate i ljubavni život pa se tako prošle godine zaručila . Iako nam nije otkrila ništa kada je riječ o pripremama za svadbu, rekla nam je čime ju je to osvojio njezin zaručnik. "Bitno je da muškarac bude svoj, bez glumatanja i da ima svoju viziju za život i budućnost", rekla je kratko i jasno.

A što bi izdvojila kao svoje tri najbolje karakteristike, kako je uopće izgledao njezin glazbeni put i zašto je upisala pravo, saznajte u videu.