Play ponuda
Play ponuda
PROŠIRITE HORIZONTE

Šest vrsta seksa koje si morate priuštiti!

Zašto biti ograničeni na rutinske poze koda postoji toliko zanimljivih i jednostavnih načina da začinite svoj seksualni život? Donosimo vam šest savjeta za uzbudljiv i kreativan odnos s partnerom.

Image
rtl.hr/ 6.8.2011. u 15:52
Play ponuda

1. Usporeni seks

Iako je u današnje vrijeme teško pronaći vremena za dugotrajno vođenje ljubavi, to je neophodno za zdrav privatan život. Ono uključuje duge predigre, koja je snažno oružje koje, ako se koristi na pravi način, može biti puno bolja od samog seksa.

2. Seks na eks

Seks na brzinu je poput adrenalinske bombe - u sekundi prođe kroz tijelo i ostavlja vas sa smješkom na licu. Seks ne mora biti uvijek romantičan.

3. Seks zavođenja

Iako većina žena ne može niti zamisliti da bi se pred partnerom zadovoljavala, samo zavođenje partnera može biti vrlo zanimljivo. Istraživanja su pokazala kako je promatranje žene dok se samozadovoljava je jedna od najjačih muških fantazija.

4. Ugodnost prije svega

Prednost duge veze ili braka u seksu svakako je poznavanje potreba partnera, ali i mogućnost da vodite ljubav na ugodan način. Kako bi bio dobar, seks ne mora nužno biti na kuhinjskom stolu, u automobilu ili na plaži.

5. Seks predaje

Muškarci vole kontrolu u seksu jer im ona daje snagu i osjećaj moći. Dopustite svom partneru s vremena na vrijeme da u potpunosti preuzme 'igru' u svoje ruke.

6. Dominantni seks

Iako muškarci vole dominirati i držati sve konce u rukama tijekom seksa, oni vole osjetiti i vašu snažnu stranu. Ako još niste preuzmite inicijativu u svoje ruke i nagradite ga svojom strašću.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba