Ostalo

Slavlje u obitelji Marcela Brozovića: Stigla prinova, njegova sestra Ema rodila dječaka!

U utorak, 11. siječnja, sestra poznatog nogometaša Marcela Brozovića rodila je dječaka, kojem su mladi roditelji nadjenuli ime David

RTL.hr
12.01.2022 15:00

Reprezentativac hrvatske nogometne reprezentacije i igrač talijanskog Intera Marcelo Brozović ovih dana imaviše razloga za slavlje. Baš u trenutku kada je na stolu novi četverogodišnji ugovor s talijanskim prvoligašem, kako tvrdi ugledni sportski talijanski dnevnik, koji će hrvatskom reprezentativcu donijeti osnovicu plaće od šest milijuna eura po sezoni, kako doznajemo, njegova sestra Ema Brozović u utorak je rodilazdravog dječaka Davida.

Ovo je prvi put da je Brozović postao ujak, a malenom su se zasigurno najviše razveselili Emini nećaci, odnosno Marcelova djeca - Aurora i Rafael. Vijest o tome na društvenim mrežama objavio je i Marcelov brat Patrick.

"Ujak po prvi puta", napisao je tek kratko.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Njihova sestra Ema udala se krajem prošle godine za dugogodišnjeg dečka,bivšeg košarkaša Vuka Lazića , a fotografije sa svadbe podijelila je i Velikogoričanka te supruga njezina brata, Silvija Brozović . Samozatajan, ali slavni par u posljednje vrijeme je, barem što se tiče privatnog života, na društvenim mrežama znatno aktivniji. Silvija je na Instagramu podijelila idilične obiteljske trenutke gdje se njihovi 'klinci' vesele pred okićenim borom, a uz svoju je suprugu Marcelo pozirao u pidžami s božićnim ukrasima.

Prije dva mjeseca veznjakje proslavio 29. rođendan, a Silvija mu je posvetila objavu na društvenim mrežama napisavši kako ga voli.